Binnenkort vlakbij het station: in mum van tijd een verse pizza of pasta

Door Ilse Zoutewelle 15 oktober 2018

Je kent het vast. Je hebt de hele dag keihard gewerkt of gestudeerd en hebt géén zin meer om te koken. Binnenkort is er een nieuw tentje waar je op zulke momenten heen kunt: Pasta2Go. Je vindt deze nieuwe zaak op de hoek van de Barbarasteeg, vlakbij het station.

We horen je denken: is dat niet dat pand waar al héél lang wordt verbouwd? Dat klopt! “We hadden wat problemen met de bouw”, vertelt eigenaar Arash. “Wij vinden het zelf ook ontzettend balen: we staan te popelen om open te gaan.” Maar gelukkig is het bijna zover! “We verwachten dat het in november zover is.”

pasta2go
Sneak preview! Zo gaat het eruit zien. Foto: @pasta2gonl via Instagram

Verse producten

We kunnen hier straks terecht voor een verse pasta of pizza to go. De formule is iets anders dan je misschien wel kent van vergelijkbare ketens. “Wij gaan werken met verse, zelfgemaakte pasta’s en sauzen”, legt Arash uit. “De pasta maken we van meel en water, dus het is ook geschikt voor vegans en mensen met lactose intolerantie. Je begint bij ons met een basis van pasta met saus en daar kun je toppings op kiezen. Je krijgt niet superveel pasta: dat is gezonder en je houd ruimte over voor groente, vlees en saus.” Het eten wordt voor je neus klaargemaakt. “Als je toch nog iets meer knoflook of wat minder saus wilt, kun je het zelf aangeven. Zo krijg je echt je eigen pasta. Met de pizza werkt het hetzelfde: je begint met een bodem met saus en daar kies je toppings op.”

Dit kost het

De prijs van zo’n pasta of pizza is prima te doen: een pasta begint bij €5,- en je hebt voor €3,- al een pizza. “Vervolgens kun je er voor een klein prijsje toppings bij kiezen. Op die manier bepaal je zelf wat je betaalt.”

Ter plekke opeten of meenemen

Als je gerecht eenmaal klaar is, kun je je weg vervolgen óf eten in het restaurant. “We hebben loungebanken neergezet en er komen schommelstoelen. Zo kun je relaxt van je eten genieten.” Benieuwd naar het resultaat? Dan moet je nog een paar weken geduld hebben!


Meer over Pasta2Go ontdekken?

Pasta2Go italiaanse restaurants

Nu gesloten10:00 - 23:00

Barbarasteeg 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.