Binnenkort op de Hippolytusbuurt: knuffels, kraamcadeautjes en speelgoed bij Mini Me

Aangeboden door Building Retail 5 december 2018

Je hebt het vast al gezien: kledingwinkel Forever Young gaat ermee stoppen. Maar het pand blijft niet lang leeg, want in februari 2019 opent Mini Me op de Hippolytusbuurt! Je kunt hier terecht voor hippe kinderkameraccessoires, speelgoed en toffe cadeautjes.

Het kan zijn dat je Mini Me al kent, want het bestaat al als webshop. Eigenaresse Edith Albersen vertelt: “Ik ben met Mini Me begonnen in 2016, toen ik zwanger was van onze eerste dochter. Ons huis stond te koop, dus ik wilde geen grote veranderingen doorvoeren aan de kamer. Maar ik wilde het wél leuk aankleden! Ik vind het aanbod dat er was niet leuk en daarom begon ik zelf een webshop met hippe accessoires voor kinderkamers.”

mini me delftVan webshop naar winkel

Dat liep als een trein: het assortiment werd steeds groter en de webshop steeds drukker. “Mijn man Robin bouwt en richt winkels in met zijn bedrijf Building Retail. Hij kwam met het idee om het concept van de webwinkel te vertalen naar een echte winkel. Dat leek me supertof! Toen het pand aan de Hippolytusbuurt voorbij kwam, waren we helemaal verkocht.”

Zo gaat het eruit zien

Hoe Mini Me eruit gaat zien? “Het wordt laagdrempelig, speels en fris”, vertelt Robin. “De wanden worden wit en we gaan veel verlichting aanbrengen. Verder komen er speelhoeken voor kinderen, een lange tafel waar ouders gratis een kopje koffie kunnen drinken en natuurlijk staan er allerlei toffe producten.”

mini me delftDit kun je er kopen

Het assortiment van Mini Me wordt wat groter dan dat van de webshop. Edith vertelt: “We gaan ook  kinderkleding, tipi tenten en mooie cadeautjes verkopen. Het wordt echt zo’n winkel waar je éven binnen kunt lopen om iets moois te scoren!”

We moeten nog wel wat geduld hebben voor we het eindresultaat kunnen bewonderen: medio februari gaat de winkel open. Nu al benieuwd naar het assortiment van Mini Me? Neem dan een kijkje in de webshop. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Building Retail. Meer over Building Retail ontdekken?

Building Retail zakelijke dienstverleners

Nu openHele dag

Visseringlaan 22B, Rijswijk

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.