Binnenkort in de Hoven: een kledingwinkel voor vrouwen met een maatje meer

Door Ilse Zoutewelle 18 maart 2019

Als je een minder gangbare maat hebt, is het vaak lastig om mooie én betaalbare kleding te vinden. Vanaf maart is het een stukje makkelijker. Van Klasse mode opent een winkel in De Hoven, naast Bakker Ammerlaan.

Van Klasse is nieuw, maar eigenaar Amir is niet onbekend met de kledingbranche. “Mijn vader verkocht vroeger kleding op markten en braderieën”, vertelt Amir. “Ik ben de tweede generatie in het bedrijf en ga verder met het concept Van Klasse in de Hoven.” Wat we van de zaak kunnen verwachten? “We zijn een klassieke kledingwinkel met veel aandacht voor service en kwaliteit. Dat zie je terug in het advies dat we geven, maar we hebben bijvoorbeeld ook een koffiehoek waar klanten even kunnen bijkletsen.”

Dit kun je er kopen

Je kunt bij Van Klasse mode terecht voor kleding tot en met maat 62. “Het is voor dames met een maatje meer vaak lastig om mooie én betaalbare kleding te vinden. Dat hebben wij. Je betaalt voor een item gemiddeld €35,-. We hebben een vlotte, alledaagse topjes maar ook mooie jasjes en jurken voor speciale gelegenheden.” Het assortiment wordt vrij uitgebreid: “De winkel is 120 m2, dus we hebben meer dan genoeg ruimte!”

Ook nieuw in Delft:

Lekker! Er opent een Surinees op de Binnenwatersloot

Je hebt vast gemerkt dat het pand op Binnenwatersloot 7 al een tijdje leeg stond. Op de deur was al ...
berkshire butcher delft

Bij deze nieuwe slager koop je exclusief varkensvlees, worst en meer

Kunnen we jou wakker maken voor een goed stuk vlees? Dan moet je donderdag zéker weten naar de markt...


Meer over Van Klasse mode ontdekken?

Van Klasse mode


Papsouwselaan 492, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.