Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort: de hele dag ontbijten bij Bij Best

Door Iris Olsthoorn 15 maart 2017

Eet jij het liefst om vier uur ’s middags gewoon nog een lekker ontbijtje? Dan kan je binnenkort je hart ophalen bij de nieuwste ontbijt/lunchroom van Delft: Bij Best. Eigenaar Tamara van der Linden jaagt haar droom na aan het Vrouwjuttenland. 

Bourgondisch

“Er is altijd al een stemmetje in mijn hoofd geweest die vertelde dat ik een lunchroom moest beginnen”, vertelt Tamara. Ze heeft Indonesische roots, maar heeft ook een lange tijd in Brussel gewoond. Daar werd zij stapelverliefd op de bourgondische keuken. Dit ga je terug vinden op de kaart bij Bij Best: “Het worden lekkere broodjes, volle borden en fijne smaken. Maar je moet alles wel met de hand kunnen eten, als knipoog naar de Indonesische keuken.” Bij Bij Best kan je straks terecht voor ontbijt, lunch of gewoon een borrel. Het maakt niet uit hoe laat je binnenkomt: “Ik vind het zelf altijd vervelend dat je nergens meer na 11.00 uur kunt ontbijten. Bij mij kan het de hele dag.”

Bij Best
Achter deze raambedekking wordt hard geklust

Moeder

Haar Indonesische moeder speelt een grote rol in Tamara’s nieuwe lunchroom: “Bij Best is een verwijzing naar de meisjesnaam van mijn moeder. Vroeger grapte we al dat we een satékraampje gingen beginnen onder die naam. Nou, het is iéts groter geworden dan een kraampje, haha. Maar die saté van mijn lieve moeder komt zeker op de kaart.”

Met Koningsdag op het terras

Tamara hoopt medio april open te gaan: “Dan draaien we precies op tijd voor Koningsdag. Ik heb straks een heerlijke terrasboot voor de deur, zodat je van de zon kan genieten. We haasten ons met z’n allen al zoveel. Bij Bij Best kan je gewoon lekker met je wijntje of koffie relaxen. Daar wil ik voor zorgen.”


Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.