Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort: 100 soorten chocomelk en brownie towers bij de eerste chocoladebar van Delft

Door Iris Olsthoorn 20 juli 2017

Chocolade brownie, chocomelk, chocoladetaart, chocolade koekjes, wit, melk, puur, extra puur…  Krijg jij ook nóóit genoeg van chocolade? Dan is er supergoed nieuws voor je: chocoladebar Quetzal opent binnenkort een vestiging in Delft. 

Quetzal (spreek uit: ket-zal) gaat zich vestigen aan de Voorstraat, in het pand van kinderwinkel Klieder. We wisten al dat Klieder voorlopig dicht was, maar de winkel blijkt nu voorgoed gesloten. Valentijn Eisinga en zijn vrouw gaan nu de scepter zwaaien op de Voorstraat: “Zodra je binnenkomt, ruik en proef je de chocolade. Het wordt een echt chocolade walhalla. We serveren bijvoorbeeld honderd verschillende soorten chocolademelk, die je naar eigen wens samen kan stellen.”

Vers, vers en nog eens vers

Maar da’s nog lang niet alles. Er worden in de winkel iedere dag verse brownies gebakken, je kan er chocolade fonduen, een high choq doen én er worden verse milkshakes bereid waar je bij staat. Ga je op pad met een chocolade-hater? Dan kan je die gewoon meenemen naar Quetzal: “Zo hebben we de choco-less milkshake en we serveren een heleboel vers bereide smoothies met groenten en fruit.”

Nog even wachten

Je kunt Quetzal al kennen van de vestigingen in Amersfoort en Nijmegen. De Quetzal in Delft opent waarschijnlijk in oktober. Wij staan in ieder geval al te springen. En jij?


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars
[mc4wp_form id=”22727″]

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.