Bij het nieuwe House of Frites eet je verse bio-frietjes én zoete aardappelfriet

Door Iris Olsthoorn 29 november 2017

Goed nieuws voor liefhebbers van friet (want wie is dat nou niet): in de Jacob Gerritstraat is sinds dinsdag House of Frites geopend. Bij deze luxe snackbar eet je vers gesneden bio-frietjes én zoete aardappelfriet. 

House of Frites wordt gerund door vader Albert en zoon Jeff. Voor hen is friet bakken geen kwestie van de diepvries open trekken:  “We kopen de aardappelen zelf in bij de boer en maken er vervolgens verse friet van”, vertelden ze ons eerder. Ook de sauzen zijn zelfgemaakt: “Bij ons komt Remia er niet in. We hebben onze eigen recepten en hebben naast de bekende sauzen bijvoorbeeld ook truffelmayonaise.” Voor de berenklauw en frikandellen zal je toch ergens anders heen moeten, want die verkopen ze hier niet: “Maar we hebben wel échte Hollandse bitterballen.”

Afhalen

Het eten van nieuwe frietzaak is dan wel luxe, de zaak is gericht op afhaal. Er zijn een paar barkrukken en sta-tafels, voor als je je frietje toch liever binnen op eet. Waarschijnlijk ken je het pand trouwens niet meer terug, want vader en zoon hebben het flink onder handen genomen. “We hebben de muur helemaal zelf afgebikt”, vertelt Albert trots. Bekijk hieronder maar eens het resultaat.

Zo ziet House of Frites er uit

House of Frites Delft snackbars

nu gesloten11:30 - 18:00

Jacob Gerritstraat 4, Delft

Bekijk meer:snackbars
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.