Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Al gezien? Er is een Turkse delicatessenzaak geopend tegenover de AH XL

Door Ilse Zoutewelle 3 september 2019

Leuk! Er is sinds een paar weken weer een nieuw tentje geopend in de Nijhoff Passage, het winkelcentrum van de Albert Heijn XL. Met de komst van Mus Delicatessen zijn alle pandjes in het centrum gevuld. 

Mus Delicatessen verkoopt Turkse delicatessen. Daarbij kun je denken aan verschillende soorten verse olijven, gegrilde groenten en baklava. “Daarnaast verkopen we ook zelfgemaakte pesto’s op basis van yoghurt en roomkaas”, vertelt eigenaresse Selma. “We hebben bijvoorbeeld pesto van peterselie, aubergine of Parmezaanse kaas. Ook maken we zelf salades: daar kun je een bakje van meenemen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Zelfgemaakte pesto

Gözleme van Selma’s moeder

Verder kun je bij Mus Delicatessen een lekker broodje döner, Turkse pizza of kapsalon kopen. “Daarnaast hebben we gözleme: een soort deegpannenkoek gevuld met spinazie of aardappel. Die maakt mijn moeder zelf.”

Tekst gaat verder onder de foto.

mus delicatessen

Het plan lag er al even

Selma droomde al langer van het openen van een eigen zaak. “Ik heb jaren in een Turkse bakkerij gewerkt, maar wilde dolgraag iets voor mezelf beginnen. We hadden al eerder een aanvraag gedaan voor dit pand, maar toen was het helaas geweigerd. Nu is het tóch gelukt!”


Meer over Mus Delicatessen ontdekken?

Mus Delicatessen speciaalzaken

Gesloten10:00 - 21:00

Martinus Nijhofflaan 5C, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.