Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze zaken openen binnenkort in Delft

Door Ilse Zoutewelle 11 juli 2019

Je knippert twee keer met je ogen en er zijn weer heel veel nieuwe zaakjes geopend in Delft. Wij zetten voor je op een rijtje welke zaken je kunt verwachten.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bloemenstudio in de Peperstraat

In de Peperstraat komt weer een bloemenwinkel! De zaak gaat ‘BloemenStudio Delft’ heten, lezen we op het papier achter het raam. Wanneer de zaak precies opent, is niet bekend. We houden het in de gaten!

Kapsalon op de Binnenwatersloot

Tussen Jent en Meubel & Slaaphuys opent binnenkort een kapper. Je kunt hier straks gewoon binnen komen lopen voor een knipbeurt. We verwachten dat Dejavu Hairstyling snel open gaat: het pand op de Binnenwatersloot ziet er al aardig ‘af’ uit.

Delicatessen in de Nijhoff Passage

mus delicatessen

In het winkelcentrum van de Albert Heijn XL staan nog panden leeg. Maar niet meer voor lang! Naast Bakker Breggen opent deze maand een Turkse delicatessenzaak: Mus Delicatessen. Je kunt hierheen voor verse olijven, feta, verschillende zelfgemaakte salades en pesto’s. Daarnaast gaat eigenaresse Selma Turkse pizza, broodje döner en kapsalon verkopen.

mus delicatessen

Lekker! Er opent een Turkse delicatessenzaak tegenover de AH XL

In het winkelcentrum van de Albert Heijn XL staan nog panden leeg. Maar niet meer voor lang! Naast B...

Biologische noten op de Brabantse Turfmarkt

vm organic the nut factory

We hebben er binnenkort een nieuwe speciaalzaak bij in Delft! VM Organic – The Nut Factory opent eind juli een winkel op de Brabantse Turfmarkt, naast de Albert Heijn. In dit pand zat eerst sneakerwinkel Streetfunks. Je kunt er straks terecht voor (biologische) noten, muesli, notenpasta en honing.

vm organic the nut factory

Er opent een biologische notenwinkel op de Brabantse Turfmarkt

We hebben er binnenkort een nieuwe speciaalzaak bij in Delft! VM Organic - The Nut Factory opent ein...

Nóg een ijssalon op de Markt

luciano-markt-delft

Een dezer dagen gaat ijssalon Luciano op de Markt open. Het is de tweede vestiging van de keten in Delft. Eigenaar Djordy vertelde eerder aan indebuurt: “We krijgen 24 wisselende smaken. Daarnaast hebben we lekkere toppings en hoorntjes met bijvoorbeeld chocolade en discodip erop. Verder kun je hier – net als in Buitenhof – terecht voor een lekkere cappuccino, latte of espresso.”

luciano-markt-delft

Say what?! Er opent weer een ijssalon in Delft

Strawberry cheesecake, watermeloen of gewoon vanille: wij Delftenaren krijgen geen genoeg van ijs. D...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.