10 soorten milkshakes en pancakes: je eet het vanaf nu aan de Koornmarkt

Door Ilse Zoutewelle 19 oktober 2018

It’s amazing, it’s true: vanaf vrijdag kun je aan de Koornmarkt terecht voor een superlekker Amerikaans maaltje. Betty Boop is verhuisd van het kleine pandje in de Kromstraat naar een grotere stek. Wij keken natuurlijk even binnen.

betty boopBetty Boop is vanaf nu gevestigd in het oude pand van Argentijns restaurant La Bamba. Ze hebben geen spijker heel gelaten van de oude inrichting. “Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Zelfs het dak is eraf geweest”, vertelt eigenaresse Sandra. “We hebben het helemaal opnieuw ingericht.” Maar het is – gelukkig – wel helemaal in dezelfde stijl als het restaurant had in de Kromstraat. “We hebben de Amerikaanse ‘booths’ gewoon meegenomen. Wat wél anders is, is dat we nu ook een lange bank hebben met losse tafels en stoelen. Nu kunnen er ook groepen groter dan zeven personen bij ons komen eten.”

Lunchen met pancakes en meer

Je kunt vanaf nu dus je complete familie meenemen naar Betty Boop. Je kunt ’s avonds komen genieten van een lekkere burger of T-bone, maar je kunt óók langsgaan voor een lekkere lunch. Ook die is natuurlijk helemaal in Amerikaanse stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zes verschillende soorten pancakes (die met cookie dough schijnt héél lekker te zijn), hotdogs en sandwiches. Verder is er een speciaal menu voor de kinderen. “Daarnaast hebben we ook veel meer drankjes op de kaart staan”, vertelt Sandra. “Zo hebben we tien soorten milkshakes met bijvoorbeeld ananas, aardbei en kokos of Oreo smaak. En als tegenhanger van al het vette eten hebben we ook supergezonde smoothies op de kaart gezet, haha.”

Wij zouden zeggen: dat moet je snel eens uitproberen! Betty Boop is vanaf nu elke dag (behalve maandag) open tussen 10.00 en 22.00 uur.


Meer over American Steakhouse Betty Boop ontdekken?

American Steakhouse Betty Boop restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Koornmarkt 93, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.