Attentie sushi-lovers: er is een Shabu to go geopend in Delft

Door Ilse Zoutewelle 10 oktober 2017

Ken je de sushirestaurant Shabu Shabu? Hun scooterrijdende zusje Shabu to go heeft maandag een vestiging geopend in Delft aan de Choorstraat.

shabu to go delftJe kunt er flink je gang gaan, want Shabu to go heeft héél veel soorten sushi op het menu staan. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als zalm nigiri, maar ook sushi gevuld met zalmmousse en avocado. Naast sushi heeft Shabu to go ook warme gerechten, zoals ramen, noedels en sesamballen. Maar het allerpopulairst op dit moment, is de poké bowl. Shop director Yvonne Tse-Kok vertelt hoe dat komt: “Poké bowls zijn op zich natuurlijk al super lekker, maar de poké bowls die wij maken zijn nog nét iets beter. Dat komt omdat wij met verse producten werken en daarnaast precies weten hoe we alle ingrediënten uit dit gerecht(zoals de rijst) perfect moeten klaarmaken.”

shabu to go delftHygiëne is belangrijk

Bij Shabu to go vind je overigens geen schimmige keukens en bacterierijke vis. “Hygiëne en versheid is bij ons heel erg belangrijk”, vertelt Yvonne. “Sushichef Bin heeft eerst twee jaar training gehad op het gebied van hygiëne en de manier van werken bij Shabu Shabu voor hij aan de slag kon in Delft. We werken daarnaast met vis die iedere dag vers wordt bezorgd. Alles om te zorgen dat je sushi zo vers en zo goed mogelijk is.”

Bezorgd in Delft en Den Hoorn

Honger gekregen? Shabu to go bezorgt in Delft en Den Hoorn. Dit gebied kan zich in de komende tijd nog uitbreiden, zo lang het maar binnen een kwartier te bereiken is op de brommer. “We willen rustig uitbreiden, dus het kan zijn dat we nog niet bezorgen op jouw postcode. Zo kunnen we blijven garanderen dat het eten warm is én vers.”

Shabu to go Delft sushi restaurants

nu gesloten12:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.