Nieuw in Delft: ontharen en huidverstrakking bij Schoonheidsinstituut Rita Kuiper

Aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper 4 september 2017

Voor de behandeling van huidproblemen, ontharen en het verminderen van rimpels hoef je sinds kort de stad niet meer uit. Schoonheidsinstituut Rita Kuiper heeft een vestiging geopend in Delft.

Rita Kuiper heeft al jaren een schoonheidssalon in Meppel, maar besloot een tijdje geleden naar de Randstad te gaan. “Ik heb een prachtig nieuw HIFU apparaat waarmee je door ultrasoon geluid rimpels kunt verminderen en huid kunt verstrakken. Het gaf zulke fantastische resultaten, dat ik dacht: hier moet ik ook in het westen van het land mensen blij mee gaan maken.”

Aan de Korte Geer

Een neef van Rita heeft een bedrijf in het oude Gerechtsgebouw aan de Korte Geer, en zorgde dat ze hier haar tweede zaak kon openen. “Sinds 1 juli zijn we open. Overigens ben ik niet iedere dag aanwezig: voorlopig ga ik één keer per maand naar Delft.”

Ontharing en plekjes en vlekjes spreekuur

Overigens kan je bij het schoonheidsinstituut niet alleen terecht als je van je rimpels af wil. “Ik doe ook ontharingsbehandelingen met IPL, elektrische epilatie, harsen of pijnloze ultrasound. Verder behandel ik acne, couperose en doe ik een huidcheck. Dit is een gratis spreekuur waar je op afspraak je huid kunt laten zien. Ik ben medisch schoonheidsspecialiste en kan ze vervolgens beoordelen en zeggen of je moet worden doorverwezen naar een arts of dermatoloog.”

Op deze dagen is Rita in Delft

De eerst volgende data dat Rita aanwezig is, zijn 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november. Kan je op die data niet? Dan kan je ook op een ander moment een afspraak inplannen. Een afspraak maken doe je hieronder.

Schoonheidsinstituut Rita Kuiper wellness

Op aanvraag09:00 - 18:00

Korte Geer 11a

Bekijk meer: wellness
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie