Gordon opent drive-in met gezond fastfood langs de A4 bij Harnaschpolder

Door Ilse Zoutewelle 9 oktober 2017

Als alles volgens planning loopt, opent Gordon een ‘Blushing healthy fastfood drive-thru’  langs de A4 bij het nieuwe foodpark in Harnaschpolder. Het splinternieuwe restaurant moet in februari 2019 open gaan.

Een enorme stap voor Gordon als ondernemer, zegt hij zelf op Facebook. “Samen met een geweldig team aan mensen de droom realiseren en bijdragen aan een stukje verantwoord eten langs de weg!” aldus the man himself.

Drie andere restaurants

Behalve de Blushing drive thru weten we nog niet welke restaurants er komen. Projectontwikkelaar SENS real estate is hierover nog in onderhandeling. We weten in ieder geval dat de restaurants verschillende keukens krijgen en worden verspreid over een terrein van ruim 16.000 m2. Het terrein krijgt een parkachtige setting: veel groen, speeltoestellen voor kinderen, buitenterrassen en genoeg parkeerplaatsen.

Overdag is dit foodpark ideaal als je onderweg bent of ergens een hapje wilt eten met een zakenrelatie. ’s Avonds en in het weekend ben je er zo vanuit Delft en kan je er met je gezin uit eten.

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.