Er opent een Dudok in Delft

Door Ilse Zoutewelle 5 januari 2018

Wie gek is op gebak en ander lekkers van Dudok hoeft binnenkort Delft niet meer uit. In het oude pand van Villa Tuinfeest op de Markt opent dit jaar een vestiging van Dudok.

Eigenaar Aad van der Wel vertelt waarom ze openen in Delft: “We denken dat Dudok een goede aanvulling is op het horeca assortiment in Delft. We waren al een tijd op zoek naar een plaats om ons te vestigen, toen dit pand voorbij kwam. De Markt lijkt ons een prachtige plek!”

Alle klassiekers kun je hier krijgen

Deze vestiging wordt niet zo groot als die in Den Haag of Rotterdam, maar dat ziet Aad niet als een probleem. “We gaan waarschijnlijk gewoon het complete assortiment van Dudok voeren. We hebben op 1 januari in Den Haag een tweede vestiging geopend die ook niet zo groot is. Daar hebben we gezien dat het makkelijk kan.” De exacte openingstijden weet hij nog niet, maar deze Dudok gaat zich vooral richten op de dag. “Het kan alsnog zijn dat we tot 22.00 uur open gaan, maar dat weten we nog niet. In ieder geval kan je hier straks terecht voor klassiekers als appeltaart, club sandwich en een kroket met brood.”

We moeten nog wel eventjes geduld hebben voor we kunnen lunchen bij Dudok: de vestiging opent binnen nu en drie maanden.

Dudok Delft koffiebars

Markt 44

Bekijk meer: koffiebars

Wil jij een indebuurt HOTSPOT Alert?

Wil jij een melding als we schrijven over toffe nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft?


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Delft" publiceren.

 

Foutje gezien?

Lees mee en reageer! (99 reacties)

Reactie