Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij ‘m al gevonden? Er is een nieuw tankstation geopend vlakbij Delft

Door Iris Olsthoorn 19 april 2017

Wil je lekker rustig en op je gemakje tanken? Dan moet je echt even naar het nieuwe tankstation langs de A4 bij Den Hoorn, want daar komt bijna niemand. Je moet dan wel even goed zoeken: de gloednieuwe Texaco blijkt nogal onvindbaar door onduidelijke bordjes. 

Het nieuwe tankstation ligt aan de westkant van de A4, ter hoogte van afrit 12. Brandstofketen Texaco heeft er 14 pompbalies neergezet waar je lpg, diesel en benzine kunt tanken, er zijn parkeerplaatsen en er is een shop. Het tankstation is nu een paar weken open, maar ondanks alle nieuwigheid loopt het nog bepaald geen storm. Voor automobilisten is het niet duidelijk waar het station precies ligt door te onduidelijke bewegwijzering langs de snelweg.

Duurt nog wel even

De bordjes die aan moeten geven waar het tankstation zich bevindt, zien veel automobilisten over het hoofd. Rijkswaterstaat gaat ervoor zorgen dat er duidelijkere borden komen, maar dan kan nog wel even duren.

Lekker voordelig

Om klanten te trekken haalt Texaco nog een leuk foefje uit de trukendoos: de eerste tijd krijg je vijftig procent korting op koffie en broodjes en korting op je brandstof. Rustig tanken, ontbijtje met korting én vlakbij Delft – wij zien alleen maar voordelen.

adv.