Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op: afval wordt volgende week op een andere dag opgehaald

Aangeboden door Avalex Delft 22 mei 2019

Zet in de week van Hemelvaart niet op de automatische piloot je afval buiten, want het ophaalschema van Avalex is dan anders dan normaal. Op donderdag 30 mei zijn de vuilnismannen- en vrouwen vrij en wordt het vuilnis dus niet geleegd.

Gelukkig laat Avalex ons niet met volle containers zitten. Als je afval normaliter op 30 mei wordt opgehaald, wordt de inzameldag verplaatst naar zaterdag 1 juni. Dit geldt ook als je gebruik maakt van inpandige rolcontainers in bijvoorbeeld een appartementencomplex. Vergeet op 1 juni niet om je container vóór 07.30 uur buiten te zetten.

Milieustraten

Als je plannen hebt om met Hemelvaart je huis op te ruimen, zul je even moeten wachten met wegbrengen van je afval. Op Hemelvaart zijn de milieustraten gesloten. Ook vragen voor Avalex moet je even opsparen: het klantencontactcentrum is dicht.

Afvalkalender 2019

Ben je altijd in de war wanneer je welke container buiten moet zetten? Bekijk en print dan het ophaalschema via Avalex.nl. Voer je postcode en huisnummer in en je krijgt de exacte data van jouw buurt. Hier vind je ook de locaties van ondergrondse verzamelcontainers.

Scheid je afval goed

Mag die pizzadoos nou wel of niet bij het oud papier? En hoe zit het met je kassabonnetjes? Op deze vragen gaven we al eens antwoord. Als je vaker twijfelt welke container geschikt is voor jouw afval, kun je dat checken op afvalscheidingswijzer.nl.

Meer informatie over de gewijzigde ophaaldata vind je via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Avalex Delft. Meer over Avalex Delft ontdekken?

Avalex Delft gemeentediensten

Gesloten08:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voltaweg 11, Delft

Bekijk meer:gemeentediensten

adv.