De nieuwe Leapp Store in Delft is nu al weer dicht en dit is waarom

Door Iris Olsthoorn 11 juni 2018

Leapp Store op de Stieltjesweg was eigenlijk pas nét open, maar het is nu al leeg en donker in het pand. De winkel waar je refurbished Apple-producten kon kopen, is helaas failliet verklaard. Op de deuren hangt een briefje met daarop de boodschap dat de winkel ‘tijdelijk gesloten’ is. 

De webshop en de verschillende winkels van de keten zijn inmiddels dicht. De oprichter van Leapp heeft aangegeven dat het bedrijf de laatste jaren een explosieve groei door heeft gemaakt waardoor er behoefte was aan nieuwe financiering. Dat is dus niet gelukt. Het is nu nog niet bekend hoelang de winkel gesloten blijft. De AKO, waarmee Leapp het pand in Delft deelt, is en blijft wel open.

Iets besteld, gekocht of ter reparatie weggebracht? Oei!

Op de website van Leapp is te lezen dat artikelen die je in de webshop hebt besteld én betaald nog geleverd zullen worden. Als je ervoor hebt gekozen je online bestelling in de winkel zelf op te halen, dan wordt deze geannuleerd. Artikelen die je recent bij ze hebt gekocht kun je niet meer ruilen of terugbrengen en er geldt geen garantie meer. Heb je je iPhone of tablet in de winkel achtergelaten om te laten maken? Dan zul je nog even moeten wachten, want er moet nog een plan gemaakt worden hoe ter reparatie aangeboden artikelen weer terecht komen bij hun eigenaar. Ai!

Leapp Store Delft elektronicawinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Stieltjesweg 824 , Delft

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.