Kippie in De Hoven is verbouwd en viert dat met heel veel gratis kip

Door Iris Olsthoorn 13 september 2018

Goed nieuws voor wie gek is op de kluifjes, partyschotels en broodjes van Kippie in De Hoven! De winkel was vanwege een verbouwing even dicht, maar gaat op woensdag 19 september weer open. En helemaal leuk: Kippie geeft dan een heleboel gratis kip weg. 

John van Kippie in Delft vertelde ons eerder wat er allemaal gebeurt met de nieuwe winkel: “Kippie krijgt een nieuwe huisstijl. We halen de winkel helemaal leeg, tot op het laatste tegeltje aan toe. Vervolgens gaan we de boel weer opbouwen met nieuwe toonbanken en vitrines. De indeling blijft hetzelfde, maar het uiterlijk wordt wat strakker en frisser. Ook het assortiment verandert niet, dus je kun na de heropening weer gewoon terecht voor de producten die je gewend bent.”

Op 19 september is het feest

Om dat nieuwe uiterlijk te vieren, heeft Kippie allerlei leuke acties op woensdag 19 september. Zo kun je er tussen 14.00 en 15.00 uur terecht voor gratis kippenpootjes. Vroege vogels worden getrakteerd, want de eerste vijftig klanten krijgen een gratis partyschotel als ze €10,- of meer uitgeven. Verder krijg je een gratis stuk grillworst bij besteding van €7,- of meer en zijn er allemaal andere producten van Kippie in de aanbieding. Dus, snel je naar de winkel voor een lekker (gratis) kippetje!

Kippie Delft Grill en Maaltijdenwinkel bbq restaurants

Nu gesloten08:00 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 32, Delft

Bekijk meer:bbq restaurants

adv.