Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer zeg: Bonne Vie op de Hippolytusbuurt sluit binnenkort

Door Iris Olsthoorn 12 juli 2019

Over een paar maandjes verdwijnt er een leuke winkel van de Hippolytusbuurt: Bonne Vie sluit in september. Eigenaren Myra en Harry hebben daar een bijzondere reden voor. Ze vertrekken naar Ibiza: “We hebben 21 jaar hard gewerkt, nu is het tijd voor een nieuw avontuur.”

Voor Myra en Harry is het sluiten van de winkel een weloverwogen keuze. “De winkel heeft acht maanden te koop gestaan, we hadden ook geen haast om de boel te verkopen. Maar na meer dan twintig jaar hard werken zijn we toe aan iets nieuws, meer vrijheid. Op 1 oktober leveren we de sleutel in en vertrekken we voor onbepaalde tijd naar Spanje!”, vertelt Myra enthousiast.

Wijnrekken en paspoppen

Tot de sluiting houdt Bonne Vie opheffingsuitverkoop. “Best gek, want de nieuwe collectie is pas net binnen”, zegt Myra. Bonne Vie verkoopt behalve kleding nog veel meer spullen met korting. “Alles moet weg, ook de paspoppen en het meubilair. Voordat we kleding verkochten, hadden we ook veel andere dingen in de winkel, zoals meubels en (woon)accessoires. Daar staat nog best wat van in de opslag, en het moet allemaal weg! De smeedijzeren wijnrekken bijvoorbeeld, die zijn binnenkort ook te koop.”

Afhankelijk van hoe hard de verkoop gaat, blijft Bonne Vie tot begin of half september open. Wat er daarna met de zaak gebeurt, weten we nog niet. “Het wordt in ieder geval weer gebruikt als winkel”, weet Myra ons te vertellen.


Meer over Bonne Vie ontdekken?

Bonne Vie kledingwinkels

Geopend10:30 - 17:30

Hippolytusbuurt 47, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook

delfts brouwhuis

Delfts Brouwhuis gaat nu écht bijna open: dit is wanneer

Al ruim anderhalf jaar wordt er gesloopt, getimmerd en gebouwd in het oude pand van restaurant Olymp...

Supermarkt SPAR op de Westvest is open en zo ziet het eruit

We hebben er een supermarkt bij in de binnenstad van Delft! Sinds deze donderdag is SPAR city op de ...

Deze bedrijven zijn een tijdje dicht vanwege vakantie

Bedrijven in Delft zijn zo'n beetje het hele jaar open. Superfijn, maar de hardwerkende ondernemers ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.