Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Bloemig op de Peperstraat gaat sluiten

Door Tom Kikuchi 13 februari 2019

Of je nou op het laatste moment een bloemetje nodig hebt voor je eerste date, of een uniek boeket wil laten maken: bijna alles is mogelijk bij Bloemig. Maar helaas niet lang meer, want de bloemenwinkel in de Peperstraat gaat sluiten.

“Het is ontzettend zuur dat er op deze manier een einde aan moet komen,” vertelt Inge de Bruin, eigenares van Bloemig. “Ik heb vier jaar met veel liefde deze winkel geleid. Ik vind het geweldig dat ik mensen zo blij kan maken met de boeketten die ik samenstel. Daar doe ik het voor.  Maar het is een heel hectisch jaar geweest, met die beschietingen hier in de straat. Sommige mensen durfden niet eens meer door de straat te lopen. Ik heb er echt alles aan gedaan om de zaak draaiende te houden. Maar op een gegeven moment gaat het niet meer.”

Website

Nu de winkel gaat sluiten, neemt Inge even een pauze voor zichzelf. Ze gaat nog wel door met het verkopen van bloemen, maar niet meer vanuit de winkel in Delft. Inge gaat nu vanuit haar huis in Rotterdam werken. Via de website bloemig.nl kun je bij haar bloemen bestellen.

Laatste dag

Wie nog langs wil gaan voor een fraai boeket, een leuke vaas of bloempot moet snel zijn. Vrijdag 15 februari is de winkel voor de allerlaatste dag open. Omdat de winkel gaat sluiten, kun je een mooie korting krijgen op vazen en bloempotten.


Meer over Bloemig Delft ontdekken?

Bloemig Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Peperstraat 16, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

 

Meer over

Nieuws

adv.