Oh nee! Speelparadijs Kids Playground Delft gaat sluiten

Door Tom Kikuchi 17 april 2019

Jarenlang konden je kinderen er spelen, klimmen en klauteren. Misschien heb je er ooit een kinderfeestje gevierd. Met alle trampolines, springkussens en ballenbakken was Kids Playground een echt paradijsje voor kinderen. Helaas is het binnenkort uit met de pret: het speelparadijs gaat sluiten.

Dat laat Kids Playground op hun website weten. We bellen met Kids Playground om te vragen wat er precies aan de hand is. De eigenaar vertelt: “Door de toegenomen concurrentie van de afgelopen jaren was het allemaal een stuk moeilijker geworden. En op dit moment konden we het verhaal nog op een positieve manier afsluiten. We vinden het heel jammer dat het is afgelopen, maar we hebben 16 hele mooie jaren gehad.”

Het is nog niet zeker wat er nu gaat gebeuren met het pand van Kids Playground. “Er is wel een geïnteresseerde partij die er misschien mee verder wil gaan, maar dat kan nog wel een tijdje duren.”

In de meivakantie nog open

Tot de sluiting maken ze er bij Kids Playground nog een feestje van. In de meivakantie kunnen je kinderen zich nog uitleven op alle speeltoestellen. Kids Playground is open tot en met 30 april. Alleen op Koningsdag zijn ze niet open.

Meer over

Nieuws

adv.