Jammer, mannen: De Mannenwinkel stopt ermee

Door Iris Olsthoorn 13 juni 2018

Slecht nieuws voor de mannelijke fashionista’s van Delft: De Mannenwinkel op de Molslaan sluit binnenkort zijn deuren. Eigenares Marlies heeft besloten de winkel om te toveren tot een ‘Bij Marlies 2.0’. 

De Mannenwinkel is sinds november vorig jaar geopend op de hoek van de Molslaan. Eigenares Marlies runde op dat moment al een aantal jaar vrouwenmodewinkel ‘Bij Marlies‘ op de Beestenmarkt. Marlies heeft nu toch besloten De Mannenwinkel per 1 september te sluiten. In een video op haar social mediakanalen vertelt ze openhartig waarom. “Ik heb ontdekt dat mannenmode gewoon niet mijn ding is”, zegt ze: “Het is een lastige keuze, maar ik wil wel gelukkig zijn.”

Sale-alarm!

Hoewel de Mannenwinkel sluit, blijft het pand wel van Marlies. Ze opent er een nieuwe winkel. “De winkel op de Beestenmarkt blijft zoals hij is, en in het pand op de Molslaan komt Marlies 2.0. Toffe items, toffe collecties..”. Ze belooft haar volgers op te hoogte te houden van de plannen. Er is toch nog één lichtpuntje voor shoppende mannen: de winkel moet leeg, dus tot 1 september houdt de Mannenwinkel sale.

WE’VE GOT SOME NEWS 🐆🐆 CHECK THE VIDEO 💥💥

Posted by Bij Marlies on Tuesday, 12 June 2018

De Mannenwinkel kledingwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Molslaan 134, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.