Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer. Feestartikelenhuis Brehm gaat sluiten

Door Ilse Zoutewelle 17 oktober 2016

Per 1 januari 2017 is feestartikelenhuis Brehm verleden tijd. De feestwinkel heeft 60 jaar aan de Nieuwe Langendijk gezeten. 

Peter, Yvonne en Miranda Brehm schrijven op de Facebook-pagina van de zaak: ‘Helaas gaan wij per 1 januari 2017 met ons geliefde winkeltje stoppen. Maar tot die tijd zijn wij natuurlijk nog gewoon open voor al uw feestartikelen en uiteraard lekkere snoepjes.’ Ze stoppen omdat de gezondheid van Peter dit niet meer toelaat. ‘Je kunt geen stapje harder meer lopen om er goed bij te horen. Dat moet wel, vooral in de ballonnen decoraties.’ Vanaf 1 januari gaat hij daarom met pensioen. Miranda blijft wel werken en gaat vanaf dan op zoek naar een nieuwe baan.

Herinneringen

Veel Delftenaren hebben goede herinneringen aan Feestartikelenhuis Brehm en balen ervan dat Brehm weggaat. Dit blijkt wel uit reacties op de Facebook-pagina ‘Je bent pas een echte Delftenaar als…‘. Zo reageert Cindy Van De Kraay: ‘Jammer. kocht er altijd zakken snoep en suikerklontjes met een vlieg erin.’ Ook Monique Janszen heeft goede herinneringen aan Brehm: ‘Ik zat ernaast op school. Tijdens de tekenles moest ik altijd opeens naar de wc. Dat ging ik niet, want ik ging snoepjes halen bij Brehmetje, zoals ik het toen noemde. Tja, nostalgie.’

Opheffingsuitverkoop

Maar we hebben nog tot en met 1 januari 2017 om snoepjes te scoren of enge attributen voor Halloween te kopen. Tot die tijd houdt Brehm opheffingsuitverkoop, waarbij je op sommige producten korting krijgt.

Wat is jouw leukste herinnering aan Brehm? Deel het in een reactie hieronder of mail ons!


Meer over Feestartikelenhuis Brehm ontdekken?

Feestartikelenhuis Brehm Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Nieuwe Langendijk 77, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.