Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar: help ons winnen en stem

Door Carin van der Meij 8 september 2020

Normaal brengen wij nieuws over Delftenaren of Delft, dit keer komt het uit eigen koker. indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘nieuws’. Hier zijn wij apetrots op en jij kan ervoor zorgen dat het feestje compleet wordt. Hoe? Door op indebuurt te stemmen. 

Genomineerd zijn is al een eer, maar het zou natuurlijk tof zijn als wij ook winnen. Om met de winst ervandoor te gaan hebben we heel veel stemmen nodig.

Website van het Jaar

Elk jaar worden bedrijven dankzij de Website van het Jaar-verkiezing in het zonnetje gezet. De organisatie is in handen van Multiscope en Emerce. Er zijn verschillende categorieën waar je een publieksprijs mee kan winnen, zoals fashion & beauty, goede doelen, gezondheid en weer. indebuurt begon in 2016 in Delft, maar is inmiddels in ruim 30 steden en regio’s in heel Nederland te vinden. We zijn met heel indebuurt genomineerd in de categorie ‘nieuws’. Wij nemen het op tegen toppers als AD.nl, NU.nl en Trouw. Als je je stem uitbrengt op indebuurt, mag je onder andere je mening geven over de inhoud, navigatie en design.

Stem hier op indebuurt

Ben jij fan van indebuurt en gun jij ons deze prijs? Breng dan voor 16 oktober je stem uit. Naast dat wij superblij zijn met jouw stem, maak je dankzij Emerce en Multiscope ook nog eens kans op een ‘Sonos PLAY:5’ of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €100,-. Dat noemen we nou een win-winsituatie.

Lees ook

emauspoort

Dit wil je: wij geven een nachtje in een pipowagen in hartje Delft weg

Heb jij wel zin in een nachtje weg in eigen stad met je geliefde of een vriend(in)? Zie jij jezelf a...

Meer over

Nieuws

adv.