Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je bij zijn: door het kanaal zwemmen voor het goede doel

Door Ilse Zoutewelle 17 mei 2017

Wil je aan den lijve ondervinden hoe het is om in het Rijn-Schiekanaal te zwemmen? Dan krijg je daar op 27 augustus tijdens Swim to Fight Cancer de kans voor. De inschrijving voor het evenement is geopend!

Vorig jaar lagen er honderden mensen in het kanaal om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dat is aardig gelukt: er is ruim €126.000 opgehaald. Dit jaar gaan ze daar hopelijk dík overheen! De route loopt – net als vorig jaar – van het oude legermuseum, de brug onderdoor en zo het kanaal in richting de Oostpoort. Daar is het keerpunt en vervolgens zwem je het hele eind weer terug.

Inschrijven

Lijkt het je wel wat? Schrijf je dan hier in. Je kunt je voor deze editie trouwens ook aanmelden als vriendenteam. Leuk, want dan kan je met je hele familie, vriendengroep of elftal twee kilometer zwemmen.

Heb je je opgegeven? Dan is het zaak om zoveel mogelijk donaties in te zamelen voor het goede doel: Fight Cancer. En o ja, baantjes zwemmen is ook geen overbodige luxe. Je moet die twee kilometer natuurlijk wel volhouden…

Meer over

Nieuws

adv.