Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo gaat het er nu aan toe bij lootjestrekken.nl

Aangeboden door Lootjestrekken.nl 4 december 2019

Je hebt hem misschien al gezien als je via de Phoenixstraat Delft in bent gereden: op één van de kantoren hangt een grote poster waarop wordt afgeteld tot kerst. Wij zijn benieuwd naar de enthousiastelingen achter de poster en belden aan bij het pand.

In het kantoor blijkt het team van Lootjestrekken.nl te zitten. Oprichter Rob den Breejen vertelt ons meer over de poster: “We hebben hetzelfde gedaan voor Sinterklaas. Deze feestdagen zijn voor ons de hoogtepunten van het jaar. Wij zijn het hele jaar door bezig met pakjesavond en kerst. Daarom vonden we het leuk om af te tellen tot vijf en 25 december.”

Door de 10 miljoen gebruikers

Je zou misschien denken dat Rob Lootjestrekken.nl ‘even’ runt naast zijn normale baan, maar niets is minder waar. “Zo zijn mijn compagnon Arjan en ik wel ooit begonnen”, lacht Rob. “Inmiddels zijn we met zijn tienen en zijn op zoek naar meer mensen. In Nederland hebben we 3 miljoen gebruikers en wereldwijd verwachten we dit jaar meer dan 10 miljoen gebruikers. En ja, ook buiten het seizoen hebben we het druk zat: we analyseren het afgelopen seizoen, voegen nieuwe functies toe, onderhouden de servers, sluiten nieuwe webwinkels aan en ga zo maar door.”

Dutch Friday

Dit jaar heeft het team van Lootjestrekken.nl bijvoorbeeld Dutch Friday geïntroduceerd. “Dit is de vrijdag na de aankomst van Sinterklaas. Als je op die dag cadeautjes bestelt, hebben ze nog genoeg tijd om aan te komen voor 5 december. Via onze cadeauzoeker kun je die dag shoppen met een leuke korting. Volgend jaar valt Dutch Friday op 20 november, dus hou dat in je achterhoofd!”

Op zoek naar een nieuw pand

Door de groei wordt het pand aan de Phoenixstraat te klein. “We zijn op zoek naar een nieuw pand. We willen natuurlijk wel in Delft blijven, het liefst in het centrum. Dus als iemand iets weet… . Ook wat betreft personeel kunnen we mensen gebruiken: op dit moment zoeken we marketeers, webdevelopers en UX designers.” Lijkt het je wel wat om bij Lootjestrekken.nl te werken? Klik op de onderstaande oranje button om alle vacatures te bekijken.


Meer over Lootjestrekken.nl ontdekken?

Lootjestrekken.nl

GeopendHele dag

Kampveld 1, Delft

adv.