Hé, hallo! Komt dat foodpark aan de A4 er nog?

Door Ilse Zoutewelle 14 mei 2018

We zitten al een paar maanden smachtend te wachten op Gordons ‘Blushing healthy fastfood drive-thru’ en de opening van Mc Donald’s en Happy Italy op het nieuwe foodpark aan de A4. Eind 2017 zou het moeten staan, maar intussen is het terrein nog steeds leeg. Wat is er aan de hand?

Navraag levert ons op dat het (helaas) nog onbekend is wanneer er gestart wordt met de bouw van het foodpark van 16.000 m2. Ook is het nog onbekend wat het vierde restaurant wordt dat opent in de Harnaschpolder. Maar er is één lichtpuntje. Op de site van Sens Real Estate lezen we dat de oplevering in 2018 moet zijn, dus wie weet staan er binnenkort tóch bouwvakkers.

Nog even geduld, dan maar

We weten dus niet precies wat er aan de hand is, of waarom het zo lang duurt. Tot die tijd moeten we het dus doen met de wetenschap dat we hier straks supergezonde maaltijden van Gordon kunnen eten of een snelle pasta bij Happy Italy. Meer in de mood voor een Happy Meal? Dan is Mc Donalds de plek waar je moet zijn. Verder moeten er veel speeltoestellen, parkeerplaatsen en buitenterrassen komen. Vooruit, nog even wat plaatjes kijken om te zien wat voor fantastische plek het straks wordt:

Beeld: Sens Real Estate in samenwerking met Groosman Architecten

adv.