Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed om te weten: PLUS Martin Panis gaat een maandje dicht

Door Iris Olsthoorn 27 februari 2020

Als je er af en toe boodschappen doet, dan weet je ongetwijfeld dat PLUS Martin Panis verbouwd. De supermarkt aan de Van Foreestweg wordt een flink stuk groter. Tot nu toe ging het om werkzaamheden waar het winkelend publiek niet zoveel last van had. Maar vanwege de laatste loodjes en herinrichting van de spiksplinternieuwe supermarkt, zul je nu toch tijdelijk een andere buurtsuper moeten bezoeken. PLUS Martin Panis is heel maart dicht.

PLUS aan de Van Foreestweg wordt flink groter: van 900 vierkante meter naar 1.300 vierkante meter. De uitbreiding ligt grotendeels op het voorheen lege stuk tussen PLUS en andere winkelpanden op de Van Kinschotstraat. Zo’n anderhalf jaar geleden ging de eerste symbolische schep al de grond in en sindsdien is er hard gewerkt aan de nieuwe winkel. Nu is het tijd voor de laatste loodjes, maar daarvoor moet de winkel wel eventjes dicht. Daarom sluit de winkel zaterdag 29 februari om 13.00 uur de deuren. De winkel blijft vervolgens een maandje dicht. Op 1 april om 09.00 uur is de feestelijke opening van de vernieuwde PLUS.

Zelfscankassa’s en vers

Tijdens de verbouwing krijgt de supermarkt een complete herinrichting en veel mooie, nieuwe spullen. We kunnen  straks onder meer een uitgebreider assortiment verwachten, een modernere inrichting en zelfscankassa’s. Volgens de supermarkt ligt de focus straks meer op vers en producten die op de winkelvloer gemaakt worden. Zo kunnen we straks terecht voor pizza’s uit de oven van de super, pulled pork en gegrilde kippetjes. Maar eerst nog even een maandje geduld, dus!

Lees ook

Prijzen van Jumbo en Plus verschillen per locatie: zo zit het bij supermarkten in Delft

Doe jij altijd boodschappen bij de Jumbo of Plus bij jou om de hoek? Logisch, want je hoeft niet lan...

Quizje: Zie jij het verschil tussen deze nieuwe Delftse wijken?

De komende jaren worden er behoorlijk wat nieuwbouwwijken bijgebouwd in Delft en omgeving. We hebben...
reinier de graaf nieuwe OK complex

Filmpje! Zo gaat het nieuwe deel van het Reinier de Graaf ziekenhuis eruit zien

We wisten al een tijdje dat het Reinier de Graaf ziekenhuis een verdieping bovenop de parkeergarage ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.