Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genomineerd voor Website van het Jaar: 5 redenen om op indebuurt te stemmen

Door Carin van der Meij 28 september 2020

Wat een eer: indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘nieuws’. Jij kan zorgen voor de kers op de taart door voor 16 oktober te stemmen. Hier zijn vijf redenen om op indebuurt te stemmen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

indebuurt brengt je op de hoogte

Nieuwe winkel in de stad? We zijn er als de kippen bij. Staan er grote werkzaamheden in het centrum op de planning? Op indebuurt lees je hoe het zit. Elke dag brengen we je met veel passie en liefde op de hoogte van het laatste nieuws van Delft.

Je leert de stad beter kennen

Als je indebuurt niet had gevolgd, dan had je ook niet geweten wat dat enorme houten gebouw middenin de spoorzone doet. Of wat het verhaal is achter deze mysterieuze paaltjes. De speurneusjes van indebuurt werken overuren om op zoek te gaan naar leuke feitjes over onze mooie stad.

indebuurt neemt je overal mee naartoe

Net als jij zijn we dol op Lichtjesavond, de sinterklaasintocht en Koningsdag. Op Delftse evenementen zorgen wij ervoor dat we vooraan staan om alles voor je vast te leggen. Als je er niet bij bent, kun je op die manier toch meegenieten.

Al overtuigd?  Stem dan hier.

Never nooit een saai moment

Als je indebuurt volgt, is vervelen in Delft bijna onmogelijk. De ene na de andere uittip vliegt je om de oren. Wij selecteren elke week de leukste activiteiten die je niet wilt missen. Je zou er bijna keuzestress van krijgen.

Je leert mensen beter kennen

Door de interviews die wij delen op indebuurt, leren Delftenaren elkaar beter kennen. Ook door de gezamenlijke herinneringen, passies, irritaties en gewoontes van Delftenaren te delen, voel je je verbonden met je stadsgenoten. Zoals deze herinneringen aan Delftse kinderfeestjes of dit lijstje met de lelijkste gebouwen volgens stadsgenoten.  

Stem hier op indebuurt

Hebben we je overtuigd? Mooi! Breng dan voor 16 oktober je stem uit. Naast dat wij superblij zijn met jouw stem, maak je dankzij Emerce en Multiscope ook nog eens kans op een ‘Sonos PLAY:5’ of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €100,-. Dat noemen we nou een win-winsituatie.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.