Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: er komt een shotjesbar in Delft en wij vertellen je meer

Door Danique Beijer 19 november 2020

Stond jij altijd als eerst aan de bar voor een lekker shotje? En sta je te trappelen om – zodra het weer mag – uit te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je: er opent binnenkort een shotjesbar in Delft. En jullie mogen drie keer raden waar deze gaat komen…

Een shotjesbar in Delft past natuurlijk perfect in de Kromstraat! Dat dachten de nieuwe eigenaren van de zaak ook. Dus krijgt het voormalige pand van Willie Wort een totale metamorfose. Jake, één van de eigenaren vertelt: “We vonden een shotjesbar een mooie toevoeging aan de Kromstraat”.

Eén groot feest

Geen zin in shotjes, maar wel in feestjes? Komt goed uit. De eigenaar van de shotjesbar vertelt: “We willen overal een feestje van maken. Er komt voor ieder wat wils: ladies night, speeddating, een avond met discoclassics en avonden voor de LGBTQ+ community. Is Formule 1 op televisie? Dan maken we er een gezellige avond van met grote schermen en natuurlijk RedBull. En ook met carnaval kan iedereen bij ons terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan er iets leuks van maken.”

Opening en naam

De bar zal – als alles meezit – in januari 2021 de deuren openen. Hoe de shotjesbar gaat heten, houden de eigenaren nog even geheim. “De naam maken we in een later stadium bekend”, lacht Jake. Ben je heel nieuwsgierig? Dan kun je een kijkje nemen op de Instagram- of Facebookpagina van de bar. Jake: “Op onze social media komen binnenkort updates over de verbouwing én hier zal de naam uiteindelijk bekend worden gemaakt.”

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze nieuwe toevoeging aan ons stadje!

Lees meer:

Zo leuk! Er is een babyspa geopend in Delft

Bubbelen in een jacuzzi en vervolgens genieten van een heerlijke massage. Klinkt goed, toch? Voor ba...

Is 2020 een topjaar voor jou? Dan horen we graag van je!

Geen verlenging van extra maatregelen: dit gaat er in Delft weer open

Deze wereldsterren brachten ooit een bezoekje aan Delft

De Diamanten Ring heeft een pop-up geopend in het oude pand van Rivendel-Lifestyle

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.