Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foodpark langs de A4: Gordon komt niet meer, maar deze ketens wel

Door Iris Olsthoorn 21 mei 2019

Weet je nog dat we lang, heel lang geleden schreven dat er een foodpark langs de A4 bij Harnaschpolder zou komen? Zoals je wel gemerkt hebt, staat het er nog steeds niet. Maar er is nu wél nieuws over dit nieuwe voedselparadijs!

We kunnen ons voorstellen dat je niet meer helemaal weet wat er ook alweer allemaal in het nieuwe foodpark kwam. Daarom frissen we even je geheugen op: naast de A4 ligt een enorm terrein waar straks maar liefst vier wegrestaurants openen. Het terrein krijgt een parkachtige setting: veel groen, speeltoestellen voor kinderen, buitenterrassen en genoeg parkeerplaatsen. In 2017 werd bekend dat Gordon een ‘Blushing healthy fastfood drive-thru’ zou openen. Niet veel later werden ook Happy Italy en Mc Donald’s genoemd.

Het foodpark zou in eerste instantie eind 2017 al opgeleverd worden. Maar de oplevering werd steeds uitgesteld en ondertussen bleef het stil aan de kant van de projectontwikkelaars.

Dit komt er wél

Maar nu is de stilte doorbroken: projectontwikkelaars Stebru en SENS real estate laten weten dat het park begin 2020 open gaat. Er gaan wél wat dingen veranderen: Gordon’s ‘Blushing healthy fastfood drive-thru’ komt niet meer. Mc Donald’s en Happy Italy komen wel, is te lezen op de site. Dat betekent dat er nog plek is voor twee andere restaurants. In een interview met het AD vertelt manager Paul Vernooy dat één daarvan waarschijnlijk een vestiging van De Beren wordt en dat er voor het vierde restaurant nog een ondernemer gezocht wordt.

Het is de bedoeling dat de bouw van het foodpark deze zomer nog begint. Voor nu moeten we het (nog steeds) doen met de plaatjes:

Beeld: SENS Real Estate / Stebru
Beeld: SENS Real Estate / Stebru
Beeld: SENS Real Estate / Stebru

 

 

adv.