Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een nieuwe supermarkt in de binnenstad van Delft

Door Iris Olsthoorn 8 april 2019

Eventjes geleden werd bekend dat De Hypotheker op de hoek van de Binnenwatersloot en Westvest verhuist. Dat betekent dat het enorme pand vrijkomt voor iets nieuws. We weten nu wát voor nieuws: er opent een vestiging van SPAR.

Op Westvest 1 komt de zogeheten ‘SPAR City’, een variant van de supermarkt die zich voornamelijk richt op snel en makkelijk boodschappen doen. De vestiging wordt niet zo groot voor een supermarkt: zo’n 270 vierkante meter. Je kunt er straks bijvoorbeeld terecht voor een snel ontbijt, lunch to go of ingrediënten voor een makkelijke avondmaaltijd. Handig dus, als je ’s avond vanaf het station naar huis gaat en thuis alleen nog een kaaskorst in je koelkast hebt liggen. De nieuwe super gaat rond juni van dit jaar open, weet real estate agent Local Joe ons te vertellen.

Spar op de binnenwatersloot

De komst van SPAR naar de binnenstad van Delft is geen complete verrassing. Een aantal jaar geleden zat er al een SPAR City op de Buitenwatersloot, aan de overkant van de toekomstige vestiging. Maar omdat de Binnenwatersloot en omgeving toen nog om de haverklap open lag vanwege de vernieuwing in de Spoorzone, besloot de keten toen ‘tijdelijk’ dicht te gaan. SPAR wilde in 2017 weer open. We hebben er dus iéts langer op moeten wachten, maar de super komt nu weer terug. Hetzij op een iets ander plekje.

Straks ook nieuw in Delft

Xenos

Geen grap: Xenos opent weer in Delft

Het mag dan 1 april zijn, maar we hebben een nieuwtje dat beslist geen grap is. Xenos opent binnenko...

Er opent een bierbrouwerij met proeflokaal aan de rand van Delft

Goed nieuws voor bierconnaisseurs: er opent binnenkort een brouwerij met proeflokaal vlakbij Delft. ...
kringloopwinkel beestenmarkt wijnbarron

Dit komt er in het pand van de Kringloopwinkel op de Beestenmarkt

De Kringloopwinkel op de Beestenmarkt heeft nog maar net zijn hielen gelicht, of de volgende onderne...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.