Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doppio Espresso aan de Hippolytusbuurt is open en we namen er een kijkje

Door Iris Olsthoorn 19 juni 2017

We wisten al sinds oktober vorig jaar dat de koffieketen Doppio Espresso naar Delft kwam, maar nu was het moment eindelijk daar. Maandagochtend gingen ze open, dus wij keken natuurlijk even binnen.

doppio delftDe Doppio Espresso vind je in veel grote steden in Nederland, Delft hoort daar nu ook bij. In de winkels wordt koffie en thee verkocht voor thuis, maar ze hebben ook koffie (to go), lunch en taartjes. Er is voor deze koffiebar flink verbouwd in het oude pand en dat is te zien ook. De inrichting is strak, modern en door Italiaanse posters op de muren waan je je bijna in Milaan of Rome. Van het oude pand zijn alleen de mooie glas-in-lood-ramen nog te herkennen.

doppioVan muffin tot gin-tonic-ijskoffie

Op het menu van Doppio staat natuurlijk koffie in alle soorten en maten, maar ook een heleboel thee, zoetigheden en lunchbroodjes. Als je een zoetekauw bent, zal alléén een bakje koffie bestellen bij de bar een moeilijke opgave voor je worden: in de vitrine staan onder andere New York cheesecake en blueberry muffins naar je te lonken. Ook worden er een hoop verschillende ijskoffies en ijsthee geserveerd. Ooit gehoord van een espresso gin & tonic bijvoorbeeld? Perfect voor dit warme weer, lijkt ons zo.

doppio delft

doppio delft


Meer over Doppio Espresso Delft ontdekken?

Doppio Espresso Delft koffiebars

Gesloten08:00 - 17:30

Hippolytusbuurt 1, Delft

Bekijk meer:koffiebars
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.