Dit weekend is het raak op het spoor: geen treinen naar Schiphol en meer werkzaamheden

Door Iris Olsthoorn 16 november 2018

Mocht je een treinritje gepland hebben dit weekend, dan moet je even goed je route checken. Er dit weekend werkzaamheden op het spoor, waardoor de dienstregeling is aangepastVlieg je vanaf Schiphol? Let dan zeker even op.

Van Dordrecht naar Rotterdam en Den Haag

Deze werkzaamheden zijn van vrijdag 16 november tot en met zondag 18 november. De dienstregeling van Sprinters is aangepast tussen Den Haag Centraal, Rotterdam Centraal en Dordrecht. En mocht Delft daar nu net tussen liggen. De dienstregeling van Intercity’s tussen Den Haag Centraal en Den Haag HS is aangepast op zondag van 9.00 tot 14.00 uur. Houd rekening met een extra reistijd van minstens 15 minuten.

Van/naar en via Schiphol

Vanaf vrijdag 16 november 1.30 uur tot en met maandag 19 november 05.15 uur zijn er werkzaamheden bij het grootste en drukste vliegveld van Nederland. Schiphol Airport is per trein niet bereikbaar; reis naar Schiphol met bussen van Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Amsterdam Bijlmer ArenA of Leiden Centraal, of neem metro 50 vanaf Amsterdam Sloterdijk. Er rijden ook het hele weekend geen intercity direct treinen. Extra reistijd: een kwartier tot drie kwartier.

Naar Eindhoven

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 november zijn er vanaf 1.10 uur werkzaamheden. Daarom rijden er op dat moment bussen tussen Dordrecht en Eindhoven. De extra reistijd ligt tussen een kwartier en half uur.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.