Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er in het lege pand in de Peperstraat

Aangeboden door SK Beauty & Lifestyle 1 december 2019

In het pand tegenover het Snookercafé in de Peperstraat zat een bloemenwinkel. Inmiddels staat het alweer een tijdje leeg. Maar niet voor lang meer! SK Beauty & Lifestyle gaat uitbreiden en opent er in maart 2020 drie nieuwe behandelruimtes.

De schoonheidssalon is gevestigd op de hoek van de Wijnhaven en de Peperstraat. SK Beauty & Lifestyle zit nog maar 2,5 jaar in dit pand, maar het is nu al te klein. “We moeten constant nee verkopen als mensen een afspraak willen maken. Dat vind ik echt vervelend”, vertelt eigenaresse Kimberly. “Daarom heb ik mijn kans gegrepen toen het pand naast ons vrij kwam. We gaan hier drie behandelkamers maken en er komt een tweede manicuretafel.”

Geluidsdichte kamers

Binnenkort gaan de bouwvakkers aan de slag. Het is een flinke klus: “We gaan er als het ware twee kamers in zetten, zodat ze geluidsdicht zijn. Dat vinden we belangrijk, want je moet hier echt tot rust komen.” De planning is dat je vanaf 1 maart behandelingen kunt boeken in de nieuwe ruimtes. Tot die tijd kun je gewoon terecht voor een behandeling in de huidige salon: “We gaan de muur pas op het allerlaatst doorbreken”, vertelt Kimberly.

Deze behandelingen kun je boeken

De behandelingen die je kunt nemen bij SK Beauty & Lifestyle zijn trouwens heel divers. “We doen onder meer gezichtsbehandelingen, massages, microdermobrasie, ontharingen en ga zo maar door. Daarnaast is er een cosmetisch arts die botox en fillers zet.”

Leuke cadeaus voor sint en kerst

De ingang van SK Beauty & Lifestyle blijft ook na uitbreiding aan de kant van de Wijnhaven. Je staat dan eerst in de winkel. Hier vind je beautyproducten en toffe cadeautjes. Het is zeker een aanrader om hier vóór maart nog langs te gaan. “We hebben kerst- en sinterklaascadeautjes voor elk budget: het gaat van €3,50 voor een bruisbal van Bombs tot €45,- voor geurstokjes met houder van Ashleigh & Burwood. Maar we verkopen bijvoorbeeld ook heerlijke parfums. Zo hebben we Tapparfum. Bij dit concept koop je één keer een glazen flesje, dat je vervolgens kunt laten bijvullen. Een flesje van 30 ml kost maar €12,50.”  En ja, ze ruiken nog lekker ook: “De geuren zijn gebaseerd op populaire parfums van bekende merken. Je maakt het onderscheid niet!” Welk cadeau je ook koopt: alles wordt prachtig verpakt. Bekijk hieronder een aantal mooie cadeautjes van SK Beauty & Lifestyle.

Tekst gaat verder onder de foto.

Pixi cadeaupakketje voor in de boom: €23,-
Bruisballen van Bombs, een stuk kost €3,50 en gaat drie keer mee.
Wally Vero Toscano eau de parfum 50 ml €75,-, Wally eau de parfum 100 ml €60,- / €63,50, Wally Linnen spray 100 ml €35,-
Tapp Parfum, 30 ml: €12,50, 50 ml €17,50, 100 ml €27,50
Geurstokjes met houder van Ashleigh & Burwood: €45,-

Je koopt de cadeautjes in de winkel van SK Beauty & Lifestyle aan de Wijnhaven. Online shoppen kan ook: klik op de onderstaande oranje button om naar de website te gaan.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SK Beauty & Lifestyle. Meer over SK Beauty & Lifestyle ontdekken?

SK Beauty & Lifestyle wellness

Vandaag gesloten

Peperstraat 40, Delft

Bekijk meer:wellness

adv.