Dit is het beste restaurant van Delft volgens Thuisbezorgd

Door Iris Olsthoorn 25 januari 2019

Hieper de piep hoera! Döner King Delft heeft de beste beoordelingen gekregen en is daarom de Delftse winnaar van de Best Restaurants Awards 2018 van Thuisbezorgd.nl.

Hoe de verkiezing in elkaar zit? Thuisbezorgd.nl nomineerde 787 restaurants door heel Nederland op basis van het aantal beoordelingen, de gemiddelde score van de kwaliteit van het eten en van de snelheid van bezorgen in 2018. Vervolgens konden mensen stemmen op deze restaurants.

Dit vinden klanten van Döner King

De winnaar in Delft is dus Döner King aan de Oude Langendijk.. Dankzij bijna 1400 veelal positieve beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van vier sterren, wonnen zij de eerste prijs. ‘Binnen de aangegeven tijd was de bestelling er. Het eten was heel erg lekker en nog goed warm! De bezorger was heel vriendelijk!’, luidt een van die recensies.

Bij Döner King kun je terecht voor – je raadt het al – broodje döner, Turkse pizza, kapsalon, friet en allerlei andere snacks.

De top drie

Trommelgeroffel: plek twee was in Delft voor De Ark Grillburgers, plek drie voor Sushi Point. Leuk om te weten: de landelijke winnaar is Inci uit Rotterdam.


Meer over Döner King Delft ontdekken?

Döner King Delft snackbars

Nu open16:00 - 03:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Oude Langendijk 19, Delft

Bekijk meer:snackbars

adv.