Dit Delftse restaurant won bij verkiezing Leukste Restaurant 2018

Aangeboden door Proeflokaal Sijgje Delft 7 maart 2018

Proeflokaal Sijgje is amper een jaar open of ze krijgen al een ónwijs leuke prijs in handen gedrukt. Ze eindigden in Delft op de eerste plaats in de Verkiezing Leukste Restaurant 2018!

Met 226 stemmen en een gemiddelde waardering van 9.26 steken ze met kop en schouders boven de andere Delftse restaurants uit. Chef-kok Harry Kaan is trots: “Verkozen worden tot leukste restaurant van Delft is wel echt iets bijzonders. Ik vind het gaaf dat onze gasten ons zo goed beoordelen.  En natuurlijk ben ik superdankbaar dat ik zo’n geweldig team heb.  Deze award hebben we echt met het hele team gewonnen. We zorgen er met het hele team voor dat ons eten en onze service door onze gasten zo positief wordt ervaren!”

Ook in Zuid-Holland doen ze het goed

Er is ook per provincie een winnaar uitgekozen. Dit werd bepaald op basis van het aantal stemmen (60%) en de gemiddelde waardering (40%). Ook hier kwam Proeflokaal Sijgje goed uit de bus: het restaurant eindigt op plaats 13 van 435! Wil je zelf (nog) eens testen waarom Proeflokaal Sijgje het leukste restaurant van Delft is? Maak dan hier meteen je reservering!

 

Proeflokaal Sijgje Delft argentijnse restaurants

Nu open17:00 - 23:30

Oude Delft 111, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants