Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaken openen binnenkort in Delft

Door Iris Olsthoorn 28 februari 2019

Het barst van de nieuwe-zaak-nieuwtjes in Delft! We zetten voor je op een rij welke nieuwe tentjes en winkels binnenkort hun deuren openen. Zo raak jij de tel niet kwijt en mis je niets. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Hanno

Foto: Instagram Hanno Delft

De afgelopen tien jaar hebben Kim Verhoeff (juist, dochter van) en Hugo Zonneveld afwisselend in de horeca gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Nu vinden ze het tijd voor een eigen zaak. Die hebben ze gevonden aan het Doelenplein, in het oude pand van Beef & More. Het gaat Hanno heten, en wat het wordt is niet zo makkelijk uit te leggen. Daarvoor moet je onderstaand artikel even lezen! Hanno gaat waarschijnlijk in mei open.

hanno delft

Dit komt er binnenkort in het pand van Beef & More op het Doelenplein

De afgelopen tien jaar hebben Kim Verhoeff (juist, dochter van) en Hugo Zonneveld afwisselend in de ...

Otelli

Van ijssalons heb je nooit genoeg (tenminste, dat vinden wij). We kunnen binnenkort ons hart ophalen op het hoekje van de Molslaan en de Brabantse Turfmarkt. Otelli opent hier een tweede vestiging. Het wordt een piepkleine ijssalon, maar je kunt er wel dertig smaken krijgen! Deze vestiging opent begin april.

Otelli

Lekker nieuws: Otelli opent een tweede ijssalon in Delft

Van ijssalons heb je nooit genoeg (tenminste, dat vinden wij). We kunnen binnenkort ons hart ophalen...

Papa John’s

papa john's delft
Foto: @papajohns.co.nl

Goed nieuws voor de pizzalovers! We moesten er even wat langer op wachten, maar maandag 4 maart gaat Papa John’s Delft open. Om dat te vieren, delen ze 100 gratis pizza’s uit. In dit artikel lees je er alles over:

little italy

Deze zaken openen binnenkort in Delft

Het barst van de nieuwe-zaak-nieuwtjes in Delft! We zetten voor je op een rij welke nieuwe tentjes e...

La Place

Goed nieuws voor wie de broodjes kruidenroomkaas, smoothies en appeltaart van La Place nog steeds mist: het restaurant opent een vestiging in De Hoven. Je vindt de zaak straks in de oude panden van Mirell en Creative Lifestyle. Het is nog niet helemaal zeker wanneer La Place open gaat, maar waarschijnlijk wel binnen vier maanden. Hier lees je meer:

La Place opent een restaurant in de Hoven

Goed nieuws voor wie de broodjes kruidenroomkaas, smoothies en appeltaart van La Place nog steeds mi...

De Pizzabakkers

de pizzabakkers delft

Je hebt het misschien wel gezien: het pand van Little Italy staat al máánden leeg. Voor de ramen hangt een vergeeld briefje waar iets op staat over een verbouwing. Maar sinds kort wordt er  écht verbouwd. Niet door Little Italy, maar door De Pizzabakkers! Juist: de Amsterdamse pizzaketen komt naar Delft. De zaak gaat waarschijnlijk in april open. Meer lees je hier:

little italy

Er opent eindelijk iets nieuws in het pand van Little Italy op de Markt

Je hebt het misschien wel gezien: het pand van Little Italy staat al máánden leeg. Voor de ramen han...

Ijs&Zo

Meer ijsjesnieuws is altijd beter! Daarom hebben we goed nieuws: we krijgen er vanaf maart een ijssalon bij! IJs&zo opent binnenkort op de hoek van de Molslaan en de Kruisstraat. Het ijs wordt door ondernemer Thomas zelf gemaakt. Naar verwachting gaat de zaak half maart open:

Straks op de Kruisstraat: ijsjes met kinderbueno en Tony’s Chocolonely

Wij Delftenaren houden wel van een ijsje. Dat is wel te zien aan de ellenlange rijen die er 's zomer...

Xris

In het oude pand van Goebes op de Molslaan zit straks iets nieuws: Xris. Je kunt hier terecht voor betaalbare kleding, tassen en accessoires. Hoewel de naam het niet doet vermoeden, wordt Xris (spreek uit als: Chris) een soort filiaal van Colors Damesmode op de Wijnhaven. Als alles volgens planning verloopt, is Xris eind maart open.

Deze winkel opent in het oude pand van Goebes op de Molslaan

We meldden vorige week dat jurkenwinkel Goebes ineens met de noorderzon vertrokken is. Inmiddels hee...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.