Deze zaken openden in november in Delft

Door Iris Olsthoorn 30 november 2017

Delft is sinds deze maand weer een heleboel leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bij het nieuwe House of Frites eet je verse bio-frietjes én zoete aardappelfriet

house of frites

Goed nieuws voor liefhebbers van friet (want wie is dat nou niet): in de Jacob Gerritsstraat is sinds kort House of Frites geopend. Bij deze luxe snackbar eet je vers gesneden bio-frietjes én zoete aardappelfriet. In dit artikel lees je er van alles over.

Bij Dagelijks Lekker kost álles €1.80 en wordt het vers gemaakt

Dagelijks Lekker

Vind jij het niks om je eigen boterhammen te smeren, maar heb je ook geen zin bakken met geld uit te geven aan lunch buiten de deur? Dan kan je sinds kort terecht bij Dagelijks Lekker op de Brabantse Turfmarkt.  In deze nieuwe zaak ben je nooit veel geld kwijt: alles kost hier €1,80. Wat ze allemaal voor je maken, lees je in dit artikel. 

Chocoholics, rennen naar de binnenstad! Quetzal is geopend

quetzal Delft
Foto: Indebuurt Amersfoort.

Voor liefhebbers van chocolade (wie is dat niet…) is er zaterdag een nieuwe hemel geopend in Delft: Quetzal! Wij gluurden laatst even binnen bij de chocoladebar, zodat jij weet wat je straks kunt verwachten.

De Mannenwinkel is open en wij namen er een kijkje

de mannenwinkel

Delft heeft er sinds afgelopen vrijdag een kledingwinkel voor echte mannen bij. Op de Molslaan is de Mannenwinkel geopend, waar je behalve hippe mannenkleding ook leuke cadeautjes koopt. We keken er binnen en schreven er dit artikel over. 

Chefkok Roy bezorgt gezond eten bij je thuis

hap meals

Voor wie geen zin heeft élke dag te koken na een lange werkdag, maar niet ongezond wil eten, is er iets nieuws in Delft en omstreken. Chefkok Roy Doorn kookt met zijn HAP Meals gezonde gerechten voor je en bezorgt ze bij je thuis. Meer hierover lees je in dit artikel. 

Er is een Holland & Barrett geopend in de Hoven Passage

holland & barret de hoven passage delft

Tegenover het pand waar eerst restaurant Mirell zat, zit sinds zaterdag iets nieuws! Gezondheidswinkel Holland & Barrett heeft de deuren geopend. In dit artikel lees je er alles over. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶