Deze zaken openden in maart in Delft

Door Iris Olsthoorn 1 april 2019

De derde maand van het jaar zit er alweer op! Delft is sinds afgelopen maand weer een paar leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Klik op de linkjes onder de tekst om de rest van het verhaal lezen.

Pasta2Go

We hebben er even op moeten wachten (pak ‘m beet twee jaar), maar eindelijk is het zover: Pasta2Go is open. Je kunt hier terecht voor een snelle, maar verse pizza of pasta. We gingen even langs bij het restaurant op de hoek van de Barbarasteeg:

Hè, hè: Pasta2Go tegenover het station is open en zo ziet het eruit

Lidl Griegstraat

lidl delft griegstraat

We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar woensdag 27 maart was het eindelijk zover: Lidl Delft Griegstraat is open! Wij hebben voor je vastgelegd hoe de nieuwe supermarkt in Buitenhof eruit ziet.

Wat groot! Lidl Griegstraat is open en zo ziet het eruit

Heinde & Ver

heinde & ver delft

Wees gewaarschuwd: als je binnenkort langsgaat bij de Tent (vroeger bekend als de Lindenhof) in het Agnetapark, herken je het niet meer terug. Het heeft een metamorfose gekregen en nu vind je hier restaurant Heinde & Ver. Vanaf 1 maart kun je er ‘grenzeloos genieten’ voor een vaste prijs. We keken natuurlijk even binnen. Daarover lees je in dit artikel:

Vanaf nu: grenzeloos genieten bij restaurant Heinde & Ver in het Agnetapark

Holistic Kiwi

holistic kiwi delft
Kitti

Heb je een gevoelige huid of wil je simpelweg geen troep op je gezicht smeren? Er is sinds kort een beautysalon geopend aan de Kruisstraat waar je wél terecht kunt. Hier gebruiken ze natuurlijke verzorgingsproducten uit Nieuw-Zeeland. Wij gingen eens langs bij Holistic Kiwi.

Bij de nieuwe beautysalon Holistic Kiwi kun je terecht met een gevoelige huid

Van Klasse Mode

van klasse mode

Als je een minder gangbare maat hebt, is het vaak lastig om mooie én betaalbare kleding te vinden. Vanaf maart is het een stukje makkelijker. Van Klasse mode opent een winkel in De Hoven, naast Bakker Ammerlaan.

Binnenkort in de Hoven: een kledingwinkel voor vrouwen met een maatje meer

Surinees Klein maar fijn

Het pand op Binnenwatersloot 7 stond een tijdje leeg. Toen er in maart verbouwd werd, werden wij nieuwsgierig. We spraken met nieuwe eigenaar Brian Yeung over zijn Surinees ‘Klein maar fijn’.

Lekker! Er opent een Surinees op de Binnenwatersloot

Xris

xris delft

Delft is een kledingwinkel rijker! In de laatste week van maart is Xris geopend aan de Molslaan. Wij gingen even langs en delen natuurlijk foto’s met jou.

xris delft

Kledingwinkel Xris op de Molslaan is open: zo ziet het eruit

Delft is een kledingwinkel rijker! In de laatste week van maart is Xris geopend aan de Molslaan. Wij...

Papa John’s

papa john's delft

Goed nieuws voor de pizzalovers! We moesten er even wat langer op wachten, maar sinds deze maand is Papa John’s Delft open. De vestiging aan de Papsouwselaan moest eigenlijk eind november open gaan, maar dat duurde ietsje langer. Maandag 4 maart was het dan zo ver. De zaak vierde de opening met het uitdelen van gratis pizza’s.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.