Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaken openden de afgelopen maanden in Delft

Door Iris Olsthoorn 30 juni 2020

Wanneer er nieuwe zaakjes openen in Delft, zijn we er vaak als de kippen bij om daar over te schrijven. Maar de afgelopen maanden zat dat er door het coronavirus bijna niet in. Toch zijn er de afgelopen vier maanden een paar dappere ondernemers geweest die toch een zaak openden in Delft. We zetten ze graag nog even voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Steen Papier Schaar

Begin maart opende op de Verwersdijk een hele mooie winkel: Steen Papier Schaar. Een gigantisch feest of hele drukke weken na de opening waren ondernemers Lies, Margo en Veronique niet gegund: op 15 maart gingen horeca, scholen en sportclubs op slot. Hoewel winkels open mochten blijven, werd het in de weken erna muisstil op straat en gingen sommige winkels ook vrijwillig dicht. Steen Papier Schaar had dus op z’n zachtst gezegd een vreemde start. Inmiddels kan er weer veel meer, dus mocht je nog niet geweest zijn: neem vooral even een kijkje! Hier lees je meer:

Steen Papier Schaar is geopend op de Verwersdijk en je vindt er véél moois

Vakwerkhuis

De bouwput van de Sebastiaansbrug én corona: dat waren de twee obstakels waar de architecten van het Vakwerkhuis Café mee moesten werken de afgelopen maanden. Toch is het ze gelukt om begin juni de deuren van hun nieuwe café te openen. Uit de bouwput zijn ze nog niet helemaal, want naast hun groene terras wordt nog gewerkt aan de onderdoorgang op de Kanaalweg. Het is hoe dan ook de moeite waard om een kijkje te nemen, want de architecten hebben het oude ketelhuis van de TU prachtig opgeknapt:

Naast de Sebastiaansbrug is een prachtig café (met groene terrastuin) geopend

McDonald’s

Eigenlijk zou de McDonalds aan de Brabantse Turfmarkt eind vorig jaar al open gaan. Maar er waren vertragingen met de bouw, het coronavirus en nog meer vertraging. Op 1 juni, de dag dat de horeca in Nederland weer open mocht, ging ook de McDonald’s open.

De McDonald’s aan Brabantse Turfmarkt is geopend en zo ziet het eruit

Florali Creations

Begin maart opende op de Molslaan de tweede vestiging van Florali Creations. Ook hier was een openingsfeest niet aan de orde, want de winkel was nog maar nét geopend toen het coronavirus de kop op stak. Inmiddels mag er weer veel meer, dus mocht je nog een bloemetje nodig hebben: ga hier vooral even langs!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.