Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkels en restaurants in Delft zijn ‘ineens’ gesloten

Door Ilse Zoutewelle 22 januari 2020

Superleuk, al die nieuwe  winkels en restaurants in Delft! Maar helaas redden ze het niet allemaal. Sommige zaakjes vertrekken kortere of langere tijd na de opening met stille trom uit de stad. Heb je even gemist welke het zijn? We maken een overzicht.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

The Nut Factory

Afgelopen zomer kwam er eindelijk weer iets nieuws in het pandje naast Albert Heijn op de Brabantse Turfmarkt. Na een lange verbouwing kon je terecht voor noten, granola en honing bij The Nut Factory. Maar helaas: na een paar maanden hing er een bord voor het raam met ‘tijdelijk gesloten wegens verbouwing’. Inmiddels zijn ze helemaal vertrokken en staat het pand weer te huur.

VOC

Ruim drie jaar zat restaurant VOC aan de Oude Delft. Maar nu zijn ze ineens vertrokken! Wat er precies aan de hand is, weten we niet. Wat we wél weten, is dat er iets nieuws is geopend: Streetfood by Han. Je leest er binnenkort meer over op indebuurt!

Jent

 

Ook gezond fastfoodrestaurant Jent aan de Binnenwatersloot was een tijdje aan het ‘verbouwen’. De zaak is in de zomer van 2019 nog een korte tijd open geweest als bezorgrestaurant, maar inmiddels zijn ze alweer een tijdje dicht.

Pizza Hut

Het duurde héél lang voor Pizza Hut aan de Jacob Gerritstraat open ging. Vervolgens kon je hier een paar maanden pizza eten en daarna waren ze alweer weg. Raar verhaal!

Lees ook:

5 x hier in Delft haal je de mooiste rozen voor Valentijnsdag

Voor je het weet staat Valentijnsdag weer voor de deur. Wil jij je geliefde verrassen met een mooie ...

Huurprijzen blijven stijgen: dit betaal je nu gemiddeld in Delft voor een huurhuis

Is het einde van de stijgende huurprijzen al in zicht? Daar kunnen we kort over zijn: nope. Maar we ...

5 x Delft door de ogen van Instagrammer Luc

Delft is een fotogenieke stad en sommige Delftenaren weten dat wel héél mooi op de gevoelige plaat t...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.