Deze nieuwe zaken openden in april in Delft

Door Iris Olsthoorn 30 april 2019

April zit er alweer op! Delft is sinds afgelopen maand weer een paar leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Xenos Delft

Sinds 25 april is Xenos terug in Delft. De winkel zit in het oude pand van Big Bazar aan de Paradijspoort. Columist Chantal is een echte superfan en werd uitgenodigd voor een voorproefje in de nieuwe winkel:

Superfan Chantal krijgt een sneak peek van de nieuwe Xenos

Pavarotti Dolce

pavarotti dolce

Het regent nieuwe ijssalons in Delft! Zaterdag 20 april is Pavarotti Dolce geopend tegenover de ingang van het nieuwe station in Delft. Je kunt er terecht voor Italiaans ijs, bubblewafels, freakshakes en meer.

Freakshakes, Italiaans ijs en bubblewafels: je eet het vanaf nu bij Pavarotti Dolce

De Buytenplaets

Als je via ’t Haantje richting Den Hoorn fietst of vaart, valt het niet te missen: De Buytenplaets. Het gebouw is spiksplinternieuw, maar doet aan als een oud landhuis. De brasserij en bed & breakfast is nu open: wij gingen eens langs.

Bijzonder: er is een brasserie in klassieke stijl geopend vlakbij Delft

De Pizzabakkers

Het oude pand van Little Italy heeft lang leeg gestaan, maar sinds 9 april kunnen we er weer een vorkje prikken. Restaurant De Pizzabakkers is geopend in Delft en wij gingen even langs.

De Pizzabakkers op de Markt is open en zo ziet het eruit

WAAR

waar Delft
Dennis van WAAR

Sinds het vertrek van Rijwielsporthuis Piet Vonk vorig jaar juni stond het pand er maar leeg bij. Maar daar is sinds deze maand verandering in gekomen. Duurzame cadeauwinkel WAAR heeft een vestiging geopend aan de Voldersgracht in Delft:

Er is iets nieuws geopend in het oude pand van Rijwielsporthuis Piet Vonk

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.