Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Delftse Sanne is één van de 500 mooiste vrouwen van Nederland

Door Ilse Zoutewelle 26 mei 2017

Wat zijn we trots! Onze ‘eigen’ Sanne benoemd tot één van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat in de FHM500, een bekende lijst van Neerlands mooiste vrouwen. 

Dat betekent dat we haar nu in één adem kunnen noemen met Doutzen Kroes, Romee Strijd en Kim Feenstra. Sanne staat op de 471ste plaats: dat is hoger dan ze had verwacht. “Dit was de allereerste keer dat ik genomineerd was, dus ik vond ik elke plek in de top 500 al super gaaf”, vertelt Sanne. “Ik ben echt super blij en trots dat ik op 471 sta!”

Stemmen werven

Ze heeft deze plek veroverd door stemmen te werven. “Ik vond het wel een uitdaging: er waren zoveel meiden genomineerd… Ik heb wel echt mijn best gedaan om stemmen te krijgen door mensen persoonlijk aan te spreken en uit te leggen hoe het stemmen gaat.”

Launchparty

Sanne wist vorige week al dat ze één van de mooiste vrouwen van Nederland is: “Ik kreeg een uitnodiging voor de launchparty van het For Him Magazine: hier wordt de top 500 in gepubliceerd. Toen wist ik al dat ik in de top 500 zat, maar ik wist natuurlijk nog niet op welke plaats. Dat zou je te horen krijgen tijdens het feest in de Heineken Experience in Amsterdam, maar ik was jammer genoeg op vakantie. Maar dat maakt niet dat ik er minder blij mee ben!”

Benieuwd naar de complete FHM500? Die vind je hier.

adv.