De Broodzaak verdwijnt van het station en dit komt er voor terug

Door Iris Olsthoorn 16 mei 2019

De Broodzaak op het station in Delft ken je waarschijnlijk wel. Als je ’s morgen hysterisch aan het rennen bent en weer vergeet om brood mee te nemen, is deze zaak je redding. Maar over een tijdje zijn er geen Broodzaak-broodjes meer om je van een hongerige treinrit te redden.

De Broodzaak verdwijnt binnenkort van het station en wordt vervangen door TRECK, een nieuwe zaak waar je terecht kunt voor lekkers. De Broodzaak verdwijnt overigens niet alleen in Delft, maar in heel Nederland. Alle 29 vestigingen worden aankomend anderhalf jaar vervangen door TRECK. Wanneer De Broodzaak in Delft zijn deuren sluit, is op dit moment nog niet bekend. Het kan dus zomaar zijn dat we nog een jaartje kunnen genieten van de Broodzaak-broodjes.

Dit eet je straks bij TRECK

Bij TRECK draait alles om lekker snel iets scoren. Je kunt namelijk afrekenen bij een zelfscankassa. Het assortiment van TRECK bestaat uit koude en warme snacks. Er komt van alles in de schappen te liggen: een broodje buikspek met hoisinsaus en pickled komkommer, een broodje hummus met gegrilde aubergine en za’atar, soep en pizza-twisters. Oh en natuurlijk koffie!

 

Binnenkort ook in Delft

Er opent een nieuwe supermarkt in de binnenstad van Delft

Eventjes geleden werd bekend dat De Hypotheker op de hoek van de Binnenwatersloot en Westvest verhui...
kringloopwinkel beestenmarkt wijnbarron

Dit komt er in het pand van de Kringloopwinkel op de Beestenmarkt

De Kringloopwinkel op de Beestenmarkt heeft nog maar net zijn hielen gelicht, of de volgende onderne...

Er opent een bierbrouwerij met proeflokaal aan de rand van Delft

Goed nieuws voor bierconnaisseurs: er opent binnenkort een brouwerij met proeflokaal vlakbij Delft. ...

adv.