De bouw is begonnen: PLUS aan de Van Foreestweg wordt véél groter

Door Iris Olsthoorn 31 oktober 2018

We wisten al een tijdje dat PLUS Martin Panis uit ging breiden, maar nu is het dan echt zo ver: deze week is de bouw gestart. De supermarkt én de Van Foreestweg krijgen een flinke upgrade. Zo komt er zo’n 500 vierkante meter winkeloppervlak bij. 

Omdat er een compleet nieuwe wijk uit de grond is getrokken in de Harnaschpolder, vonden de gemeente en de supermarkt dat het tijd was om de winkel en het omliggende stuk Van Foreestweg aan te pakken. PLUS gaat daarom van 900 vierkante meter naar 1.300 vierkante meter. Het winkelblok komt hierbij vast te zitten aan de bestaande winkels ernaast. Afgelopen dinsdag is de eerste symbolische schep de grond in gegaan.

Pizza en pulled pork

Een grotere winkel betekent natuurlijk: meer shop-plezier! We kunnen onder meer een uitgebreider assortiment verwachten, een modernere inrichting en zelfscankassa’s. Volgens de supermarkt ligt de focus straks meer op vers en producten die op de winkelvloer gemaakt worden. Zo kunnen we straks terecht voor pizza’s uit de oven van de super, pulled pork en gegrilde kippetjes.

Nieuwe route

plus martin panis
Via de blauwe streep rij je straks naar de supermarkt toe, via de rode streep verlaat je de parkeerplaats weer.

Rondom de supermarkt gaat er ook het nodige veranderen. Zo rij je straks als supermarkt bezoeker anders met de auto. Op dit moment rijd je via de Van Kinschotstraat richting de parkeerplaats op de Persijnlaan. Maar omdat er straks een gebouw staat op een stuk van de Van Kinschotstraat, kan dat niet meer.

Het verkeer moet volgens het nieuwe plan via de Van Schuijlenburgstraat en de Van Adrichemstraat naar de parkeerplaats. Als je van de parkeerplaats afkomt, kan je wel meteen de Van Foreestweg op. Ook de vrachtwagens voor de bevoorrading rijden via deze weg naar de achterkant van de supermarkt. Daar wordt in het nieuwe plan een binnen laad- en losplek gebouwd. De veranderingen aan de Foreestweg zijn als eerst aan de beurt. Zo rond de zomer van 2019 wordt de winkel aangepakt. Eind 2019 moet het hele project af zijn.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zo gaat het eruit zien

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat dat er dan uitzien? Zo ongeveer:

Swipe voor de volgende afbeelding!

 

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.