Dagbesteding Lekker Bezig bestaat 2 jaar en vierde dat met een taartenbakwedstrijd

Aangeboden door Firma van Buiten 11 oktober 2017

Dagbestedingsvoorziening Lekker Bezig bestond afgelopen week twee jaar! Dat werd natúúrlijk gevierd en wel met de taartworkshop ‘Heel Lekker Bezig Bakt’ en de presentatie van een magazine bij Firma van Buiten. Wethouders Stephan Brandligt en Raimond de Prez waren ook van de partij en streden mee om de lekkerste taart te bakken.

Want de uitdaging waar de oprichters (Stichting Stunt, Doel Delfland en Firma van Buiten) van Lekker Bezig twee jaar geleden voor stonden, was niet mis. Ze moesten een voorziening ontwikkelen waar Delftenaren die (tijdelijk) niet in staat zijn om zelf aan het werk te komen, konden werken. Dat werd de dagbestedingsvoorziening Lekker Bezig. Inmiddels zijn er meer dan honderd deelnemers die bij Stichting Stunt, Doel Delfland en Firma van Buiten aan de slag konden. Je komt hen onder meer tegen als schipper bij Canal Hopper Delft en tijdens catering van Firma van Buiten. Dit was dus wel een feestje waard!

Lekker Bezig magazine

Wethouders Brandligt en De Prez namen tijdens de festiviteiten ook de eerste exemplaren in ontvangst van ‘Lekker Bezig, een sociaal magazine’. In dit magazine worden de achtergronden van Lekker Bezig beschreven, vertellen deelnemers wat Lekker Bezig voor ze betekent en worden de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek gepresenteerd. Ben je benieuwd wat erin staat? Dan kan je het magazine ophalen bij …

Firma van Buiten traiteurs

vandaag gesloten

Jacoba van Beierenlaan 81/83, Delft

Bekijk meer:traiteurs
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Firma van Buiten en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.