Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Conceptstore Loco Lama is open en wij namen er een kijkje

Door Iris Olsthoorn 5 september 2017

Een lange tijd was het een donkere boel in het pand aan de Molslaan 35. Maar sinds zaterdag is er weer volop leven in de brouwerij! Cadeau/interieur/lifestyle/design-winkel Loco Lama is open en wij namen er een kijkje. 

Wie vaak bij kledingwinkel Mios binnenliep, zal dit pand nu bijna niet meer herkennen. De muren zijn wit, het oog groter dan voorheen en overal waar je kijkt zie je bijzondere voorwerpen. Zo is er een muurschildering met poppenarmpjes (minder creepy dan het klinkt!), een kroonluchter van blauwe kraaien maar bovenal: heel veel leuke spullen.

Lekker lang rondneuzen

Wat meteen opvalt aan het winkelend publiek, is dat ze lekker lang blijven hangen. En dat is ook precies de bedoeling. “Ons doel is dat je hier écht even wilt rondkijken omdat er veel bijzondere dingen staan”, vertelde eigenaresse Lotte ons eerder. Ook wij kijken onze ogen uit: van zeepjes van geitenmelk en honing, tot schattige armbandjes en van wollen vloerkleden, tot tassen van Marokkaans leer. “Vroeger wilde ik een gallery beginnen, want ik hou echt van design en kunst. Maar in zo’n winkel voelen mensen zich veel meer thuis en minder bezwaard om lang rond te kijken. Bij Loco Lama hebben we de kunst én de hebbedingetjes.”

loco lamaWarm onthaal

Afgelopen zaterdag vierden eigenaressen Lotte en Fleur hun openingsfeestje. Volgens Lotte was het een succes: “Het was heel gaaf om te zien dat mensen ons nog kenden van In de Bush Bush. Dat betekent dat we hier toch hetzelfde sfeertje hebben weten te creeëren. Er kwamen ook best wat Delftse ondernemers en collega’s langs die enthousiast waren. Het is wel hartverwarmend om steeds zo’n warm onthaal te krijgen.”

In tegenstelling tot hun eerdere (pop-up) winkels, zijn Fleur en Lotte van plan om Loco Lama zo lang mogelijk open te houden. Je kan er tot december in ieder geval lekker rondneuzen, daarna is het nog afwachten wat er gebeurt met de winkel.


Meer over Loco Lama ontdekken?

Loco Lama cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Molslaan 35, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels
[mc4wp_form id=”22727″]

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.