Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chocolaterie Leonidas in De Hoven gaat verhuizen

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven 12 juni 2019

Als je naar De Hoven gaat voor een lekkere doos bonbons, moet je naar het piepkleine zaakje van Chocolaterie Leonidas tegenover de Dirk. Dat is vanaf begin juli verleden tijd, want de chocolaterie gaat verhuizen naar een groter pand in het winkelcentrum.

Over een paar weken vind je hier Chocolaterie Leonidas

Je vindt Chocolaterie Leonidas straks helemaal aan de andere kant van De Hoven, in het pand van viswinkel Topvis. Die verhuist op zijn beurt weer naar de overkant. “Op deze manier creëren we een hoek met winkels waar je terecht kunt voor verse producten”, vertelt eigenaar Paul van Chocolaterie Leonidas.

Bonbons, taart en 60 soorten thee

Het nieuwe pand is drie keer zo groot en dat betekent ook dat het assortiment uitbreidt. “Je kunt hier straks alle soorten bonbons kopen die we ook in de winkel in het centrum hebben“, vertelt Paul. “Daarnaast hebben we ook zestig soorten verse thee en gebak van Maison Kelder. Denk bijvoorbeeld aan het beroemde hazelnootschuimgebak.”

Nieuw bij Chocolaterie Leonidas: ijs!

Als je wel eens bij Chocolaterie Leonidas in het centrum bent geweest, weet je dat daar ijs wordt verkocht. Bij de vestiging in De Hoven kan dat straks ook. “We gaan maar liefst zestien soorten schepijs verkopen. Het wordt gemaakt door ijssalon L-Arcobaleno in Nootdorp: zij maken ambachtelijk Italiaans ijs zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Qua smaken kun je denken aan mango, Bastogne, strawberry cheesecake en watermeloen. Het assortiment wisselt regelmatig, dus kom vooral zelf proeven!”

chocolaterie leonidas hoven delftVerbouwen

Voor Chocolaterie Leonidas open gaat op hun nieuwe stek, moet er nog wel wat gebeuren. “We gaan alles eruit halen: van het plafond tot de vloeren en wanden. Daarna gaan we het inrichten volgens de laatste specificaties van Leonidas. Het wordt allemaal net wat strakker en nieuwer dan het nu is.” Zin om de bonbons, het ijs en de thee van Leonidas te gaan proeven? Dan moet je nog éven geduld hebben. Op 1 juli gaat de winkel officieel open.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven. Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven chocolaterieën

Geopend12:00 - 17:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën

adv.