Jammer zeg: Biorestaurant The Living gaat sluiten

Door Iris Olsthoorn 15 april 2019

Slecht nieuws voor fans van The Living: de eetgelegenheid aan de Asvest sluit binnenkort zijn deuren. Dat laten eigenaren Jorine Koster en Bilal al Mashta weten via Facebook. 

Bij The Living Delft kun je gezond, eerlijk en lekker eten krijgen. Alles in het restaurant is biologisch en je betaalt per gewicht. ‘Vier jaar lang hebben wij met heel veel liefde en overgave voor jullie gekookt en jullie met open armen ontvangen’, schrijven Bilal en Jorine. Maar (met pijn in hun hart) komt daar per 4 mei een einde aan. Jorine en Bilal zijn ook de eigenaren van Hummus op de Molslaan. Onlangs hebben zij een tweede vestiging van deze populaire eettent geopend in Den Haag. Ook daar sloeg het concept aan, maar drie zaken draaien ging ze niet in de koude kleren zitten. ‘Tien maanden lang hebben we ons best gedaan om drie bedrijven met z’n tweeën draaiende te houden. Helaas hebben we moeten concluderen dat het ons niet lukt om drie bedrijven de tijd en aandacht te geven die ervoor nodig is om deze goed te laten opereren.’

Nog een paar weken open

Daarom besluiten Jorine en Bilal te stoppen met The Living. ‘Het is verdrietig dat zo’n mooie en positieve zaak haar deuren moet sluiten. Niet omdat ze niet loopt, maar omdat het ons niet lukt om onze tijd en aandacht te verdelen’, is te lezen in het bericht. Gelukkig hebben we nog eventjes om te genieten van de (h)eerlijke zaak. Tot 4 mei staan de deuren nog voor je open.

Hieronder lees je het volledige bericht:

Onze lieve dierbare gasten,Met pijn in ons hart kondigen wij aan de The Living haar deuren per 4 mei definitief gaat…

Posted by The Living on Friday, 12 April 2019


Meer over The Living Delft ontdekken?

The Living Delft biologische restaurants

Nu gesloten12:00 - 20:00

Asvest 8, Delft

Bekijk meer:biologische restaurants

adv.