Racen maar: je kunt nu een week lang gratis op een e-bike rijden

Door Tom Kikuchi 19 maart 2019

Je weet het: op de fiets naar je werk is goed voor jezelf én voor het milieu. Maar elke keer als je een poging waagt, is het windkracht tien en trap je de longen uit je lijf. Klinkt herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je. Stichting Bereikbaar Haaglanden en Rijnland organiseert een probeeractie, waarbij je een week lang een e-bike mag lenen.

De actie is bedoeld om ervoor te zorgen dat meer mensen met de fiets naar werk gaan. Maar voor een e-bike betaal je al snel €1500. Voor twijfelaars is de actie een goede kans om een e-bike te proberen zonder kosten en gedoe.

Alleen voor werk

Je kunt je hier aanmelden voor de actie. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Je mag alleen meedoen als je voornamelijk met de auto naar je werk gaat, en in de regio Haaglanden of Rijnland woont en/of werkt. De actie loopt het hele jaar.

Als je meedoet aan de actie, haal je de e-bike op vrijdag op en breng je hem op donderdag weer terug. Delftenaren kunnen hun e-bike bij Karlas fietsen ophalen. Woon je in Den Hoorn, dan kun je je fiets ophalen bij Bike Totaal Paul Willemsen.Meer over Karlas Fietsen ontdekken?

Karlas Fietsen

fietsenmakers

Nu open13:00 - 18:00

Bartokpad 4, Delft

Bekijk meer:fietsenmakers

Meer over

Nieuws

adv.